TÜM DİZİLERİ BURADA BULABİLİRSİNİZ KOMİK VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Gülmek Yasak 1.Bölüm Tanıtım Fragmanı İzle



Gülmek Yasak 1.bölüm Tanıtım Fragmanı İzle

Çok Yakında!




Star TV komik, eğlenceli ama bir o kadar da zorlu bir yarışma programını daha izleyicilerinin beğenisine sunuyor. Türkiye’nin en başarılı komedyenleri, rakip takımın oyuncularını ve izleyenleri kahkahaya boğmak için ellerinden geleni yapıyor ama kahkaha atan takım kaybediyor! .

Komedyenlerin güldürme, yarışmacı seyircilerin ise gülmeme mücadelesi Star TV ekranlarında yeni bir kahkaha tufanı başlatıyor. Sunuculuğunu Hakan Yılmaz’ın üstlendiği yarışma programı “Gülmek Yasak”, xx tarihinde Star TV izleyicileriyle buluşuyor. Başvuruların www.startv.com.tr adresi üzerinden alındığı “Gülmek Yasak”ta iki komedyen ve her bir komedyeni destekleyen bir seyirci tribünü bulunuyor. Diğer bir ifadeyle iki popüler ve başarılı komedyen, kendilerine seyirciler arasından takımlar kuruyor ve rakip takımın seyircilerini birbirinden komik videolarla, doğaçlamalarla, skeçlerle ve oyunlarla güldürmeye çalışıyor.

Komedyenler en iyi performanslarını sergileyerek diğer takımı dağıtmaya çalışırken, seyirciler de verilen süre boyunca gülmeden durmaya çalışıyorlar. Çünkü her gülücük, karşı takım için artı bir puan anlamına geliyor. Birbirinden farklı 8 turdan oluşan “Gülmek Yasak”, farklı içeriği, sürprizleri ve şaşırtıcı yenilikleriyle her hafta ayrı bir komedi rüzgârı estiriyor. Programın sonunda takımı en yüksek puana ulaşan komedyen, takımına komik bir hediye de kazandırmış oluyor. Kazanan takımın seyircileri programdan ellerinde istedikleri kadar yüksek sesle gülebilecekleri bir şovun bileti ile ayrılıyor.
Ekran başındaki izleyiciler çok gülecek, kahkahalarını tutamayacak. Ama unutmayın, katılımcı seyirciler için “Gülmek Yasak”!

ilgili aramalar:gülmek yasak,gülmek yasak programı izle,gülmek yasak seyret,gülmek yasak 1.bölüm izle,gülmek yasak 1.bölüm fragmanı izle,gülmek yasak hangi programda,gülmek yasak hangi kanalda izleyeceğim

Gülmek Yasak 16 Ocak Cumartesi Startv İzle 22:15'de

Gülmek Yasak 16 Ocak Cumartesi Startv İzle 22:15'de

16 Ocak Cumartesi 22.15 tek eğlence programı


Gülmek Değil, Gülmemek Marifet!

Komedyenlerin güldürme,buraya gülenler katılamaz yarışmacı seyircilerin ise gülmeme mücadelesi verdiği yeni bir kahkaha tufanı 16 Ocak Cumartesi günü 22.15'te Star TV’de ekranlara geliyor.

Tek bir şart var: “Gülmek Yasak!”

Eğlencenin kanalı Star TV’de yayınlanmaya başlayan ve sunuculuğunu Hakan Yılmaz’ın üstlendiği yarışma programı gülmek için gelmeyin çünkü gülmek yasak “Gülmek Yasak”ta iki popüler ve başarılı komedyen, kendilerine seyirciler arasından takımlar kuruyor ve rakip takımın seyircilerini birbirinden komik videolarla, doğaçlamalarla, skeçlerle ve oyunlarla güldürmeye çalışıyor.

Gülmek Yasak'ın ilk haftasının komedyenleri “Gece Gündüz” dizisinin Sipsi’si Bülent Şakrak ve “Avrupa Yakası”ndan tanıdığımız Ömür Arpacı olacak. Haftanın konukları ise Mehmet Ali Alabora ve Emre Özcan. Ve eğlence başlıyor; güldürmece var ama gülmece yok!

Birbirinden farklı 8 turdan oluşan “Gülmek Yasak”, farklı içeriği, sürprizleri ve şaşırtıcı yenilikleriyle her hafta ayrı bir komedi rüzgârı estiriyor. Programın sonunda takımı en yüksek puana ulaşan komedyen, takımına komik bir hediye de kazandırmış oluyor. Kazanan takımın seyircileri programdan ellerinde istedikleri kadar yüksek sesle gülebilecekleri bir şovun bileti ile ayrılıyor. Başvurular sırasında yoğun ilgi gören programa Türkiye’nin dört bir yanından katılım gerçekleşirken, konuklar arasında daha çok erkeklerin gülmemek üzere tribünlerde yerlerini alacağı görülüyor.

İzleyicilerin dilediği kadar güleceği, yarışmacıların ise gülmemek için kim bilir kendilerini nasıl tutacağı (belki de tutamayacağı) Gülmek Yasak 16 Ocak Cumartesi günü 22.15'te başlıyor. Sakın kaçırmayın!

Etiketler: gülmek yasak, gülmek yasak izle, gülmek yasak 16 ocak izle, gülmek yasak 1. bölüm, gülmek yasak başvur, gülmek yasak izle

Template by - Abdul Munir - 2008