TÜM DİZİLERİ BURADA BULABİLİRSİNİZ KOMİK VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Camfrog Giriş Yolu (Yasak Açmak)16.05.2009 Camfrog Ne Zaman Açılacak?

CAMFROG AÇILMASI İÇİN ŞİKAYETERİNİZİ BİLDİRİN

camfrogsikayet@hotmail.com

adresine şikayetlerinizi bildirin....



slm arkadaşlar 1 hafta öncesine kadar camfrog denilen sesli ve görüntülü chat programına yasak geldi belki bazı arkadaşlar çok üzüldü belkide bazıları çok sevindi onu bilemeyiz ama çoğu insan inanın bu chat programında stres atıyordu +18 camfrog kanalları olsun genel kanalları olsun ama maalesef bu kanalları siyasi ve aşırı seks içerikli hale getirdikleri için devletde el koymak zorunda kaldı. insanları kendi özel mahremiyetlerini resmen bir porno seyrettirir gibi karşıdakilere canlı seks yapıyorlardı tabiikide bu hoş şeyler değil ama insanların konuşma özgürlüklerine kısıtlama geldiği kanısındayız o zaman varsınlar camfrog 5,00 programında uygunsuz hal ve hareketlerde bulunan ve siyasi amaçla gelenler denetimden geçilsin ve bu kişiler engellensin bu yapılabilir arkadaşlar hepinize geçmiş olsun ama üzülmeyin bu programada bir giriş yolu var sizlerle paylaşacağız hepinize iyi chatleşmeler




CAMFROG A GİRİŞ YOLU (YASAK AÇMAK) DNS AYARLARI




AĞ BAĞLANTILARINDAN GİRİYORSUNUZ ÜSTÜNE SAĞ TIKLAYIP ÖZELLİKLERE BASIYORSUNUZ AÇILAN SAYFADA İLETİŞİM KURALLARI (TCP/IP) YAZAN YERE GELİYORSUNUZ ÜSTÜNE GELİP SAĞ TIKLAYIP ÖZELLİKLERİ TIKLAYACAKSINIZ AŞAĞIDA ÇIKAN DNS AYARLARINI RESİMDEKİNİ








YEĞLENEN DNS SUNUCUSU: 4.2.2.1



DİĞER DNS SUNUCUSU : 4.2.2.5





BÖYLECE TÜRKİYE'DEN CAMFROGA BAĞLANABİLİYORSUNUZ...




CAMFROG NEDEN AÇILMIYOR? 16,05,2009 CAMFROG KAPANDI 16,05,2009


ŞOK ŞOK ŞOK CAMFROG TÜRKİYE'DE YASAKLANDI?


CAMFROG AÇILMASI İÇİN ŞİKAYETLERİNİZİ BİLDİRİNİZ

camfrogsikayet@hotmail.com adresine bildirin...


Dünyada ve ülkemizde birçok kullanıcıya sahip olan görüntülü-sohbet merkezi Camfrog, Türkiye’de yasaklandı. Kullanıcı profillerinde yasa dışı bir çok yazıların olması Telekomünikasyon İletişim Bakanlığı ‘nı harekete geçirdi.

5651 yasılı yasa uyarınca katalog suçlar kapsamında yapılan teknik inceleme ve hukuksal değerlendirme sonucunda; bu
internet sitesi ( camfrog.com ) hakkında Telekomünikasyon İletişim Bakanlığı ‘nın 14 / 05 / 2009 tarih ve 421.02.05.2009 - 140069 nolu kararı gereğince İDAREİ TEDBİR uygulanmaktadır.

Durum hakkında Camfrog yetkilileri tarafından şuana kadar bir açıklama yapılmadı.

Yazan :Özcan KURTULMUŞ
Kaynak :PChayat

Etiketler: camfrog neden kapandı, camfrog neden açılmıyor, camfrog ne zaman açılacak, camfrog a nasıl girebilirim, camfrog a girme şifresi nedir, camfrog a dns ayarları nedir, camfrog a nasıl girerim, camfrog yasaklandı, camfrog yasaklandımı, camfroga neden giremiyorum, camfrog niye açılmıyor, camfrog dışında yeni sesli ve görünütülü chat programları , sesli ve görüntülü chat programı indir, camfrog açılsın, camfrog şikayet etme, camfrog türkiyede kapandı, camfrog yabancı yerlerde yasakmı,camfrog mayıs 2009 kapandı, camfrog 16,05,2009 kapandı,



Etiketler: camfrog a giremiyorum, camfrog neden açılmıyor, camfrog a girme, camfrog a nasıl girerim, camfrog a neden girilmiyor, camfrog nasıl açılır, camfrog neden yasaklandı, camfrog yasaklandı, camfrog yasaklandımı, camfroga neden giremiyorum, camfrogu neden açamıyorum

DİSKO KRALI 23 MAYIS İZLE , OKAN BİZİ DİSKOYA GÖTÜR 23 MAYIS İZLE


Cumartesi 00:30
Disko Kralı
Bu gece Disko Kralı gecesi

Okan Bayülgen, “Disko Kralı” tiryakilerine bu gece yine muhteşem bir şov hazırladı.
Dinamik, eğlencesi bol, sürprizi bol, süper bir şov!
Talk show’un ustalarından Okan Bayülgen’in sunduğu “Disko Kralı”na bu gece yine, müzik, sanat ve medya dünyasının ünlü isimleri konuk olacak.
Tek bir stüdyo içinde üç ayrı dekorun kullanıldığı “Disko Kralı”nda, taşınabilir olarak tasarlanan bu dekorlar yayın sırasında değiştirilebiliyor. Programın üç ana bölümünü; dört konuklu sohbet masası, üç konuklu talk-show kanepesi ve Bayülgen'in tek bir konukla başbaşa kaldığı alan oluşturuyor.


OKAN BİZİ DİSKOYA GÖTÜR , DİSKO KRALI 23 MAYIS İZLE






Disko Kralı'nda; Hakkı Devrim ve Erol Günaydın'dan oluşan "İhtiyar Heyeti" ile Özgür Çakıt'ın program içinde hazırlayıp sunduğu "Ben Bi'şey Merak Etmek İstiyorum" adlı araştırma bölümleri de var.
Sert sorulardan oluşan "Cevap Hakkı", telefon konuklarına yöneltilen "Malumatfüruş" soruları, "Medya Canavarı" ve Hakkı Devrim'in Medya Arkası bölümleri de programın beğeniyle izlenenleri arasında.
Yeni oyuncuları, canlı ve bant skeçleri, orkestrası, araştırma dosyaları, canlı performansları ve akla hayale gelmedik tüm delilikleriyle “Disko Kralı” bu gece yarısı Kanal D'de. Sakın kaçırmayın!

AKASYA DURAĞI 38.BÖLÜM İZLE , AKASYA DURAĞI 23 MAYIS TEKRARI İZLE


Akasya Durağı
Sinan, bir soyguncunun komplosu sonucunda, olayın faili suçlamasıyla gözaltına alınıyor...

Cumartesi 20:00 (Yeni Bölüm)

Özet
Durakta Domuz Gribi paniği yaşanıyor

AKASYA DURAĞI 38.BÖLÜM İZLE , AKASYA DURAĞI 23 MAYIS TEKRARI İZLE




Sinan, bir soyguncunun komplosu sonucunda, olayın faili suçlamasıyla gözaltına alınıyor.
Şoförlerden biri Meksika’dan gelen bir yolcuyu arabasına alır

Etiketler:akasya durağı 23 mayıs izle, akasya durağı 23 mayıs tekrarı izle, akasya durağı son bölüm izle, akasya durağı final bölümü izle, akasya durağı 23 mayıs seyret, akasya durağı 38.bölüm izle, akasya durağı 38.bölüm tekrarı izle

KAVAK YELLERİ 83.BÖLÜM İZLE , KAVAK YELLERİ 23 MAYIS TEKRARI İZLE


KAVAK YELLERİ YENİ BÖLÜMLERİYLE BU AKŞAMDA SİZLERLE BERABER OLACAK BU DİZİYİ SAKIN KAÇIRMAYIN


KAVAK YELLERİ 83.BÖLÜM İZLE , KAVAK YELLERİ DİZİSİ 23 MAYIS TEKRARI İZLE


TIKLAYIN


Etiketler:kavak yelleri dizisi 23 mayıs izle, kavak yelleri 23 mayıs seyret, kavak yelleri 83.bölüm izle, kavak yelleri 83.bölüm tekrarı izle, kavak yelleri son bölüm izle, kavak yelleri final bölümü izle

BİR ŞARKISIN SEN 23 MAYIS İZLE , BİR ŞARKISIN SEN 6.BÖLÜM 23 MAYIS İZLE



Bir Şarkısın Sen Yarışması 6. Bölüm

“Bir Şarkısın Sen”in yeni bölümünde, Türk müziğinin efsane isimlerinden Nil Burak ve Selçuk Ural, minik yıldızlarla aynı sahneyi paylaşırken; Hakkı Devrim ve Haldun Dormen, tatlı sohbetleri ve yorumlarıyla geceye renk katıyor.
Mucize sesli çocuklar, hazırladıkları muhteşem parçalarla, her zamanki gibi izleyenleri büyülemeye devam ediyor!
BİR ŞARKISIN SEN 23 MAYIS İZLE , BİR ŞARKISIN SEN 6.BÖLÜM 23 MAYIS TEKRARI İZLE



Unutulmaz kantoları, kendine has dansları ve sevimli tavırlarıyla tüm Türkiye’yi kendine hayran bırakan “Fındık Kurdu Berna”nın yorumladığı “Bir Fincan Kahve” adlı parça büyük beğeni toplarken; “Bir Şarkısın Sen”in en minik yıldızlarından oluşan koronun seslendirdiği “Sev Kardeşim” adlı şarkı izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşatıyor.
Olağanüstü sesi ve muhteşem yorumuyla adından sıkça söz ettiren “Harika Kız Şebnem”, önce “Arapsaçı” adlı parçayla izleyenleri çok eskilere götürüyor; ardından Frank Sinatra ile özdeşleşen “My Way” adlı şarkıyı kendine has yorumuyla kusursuz seslendiriyor.
Türkülerin yatağından, Şanlıurfa’dan gelen minik yıldız Şahin, okuduğu türkü ve uzun havalarla yürekleri dağlarken; hazırladığı Türk Sanat Müziği eseri “Kara bulutları kaldır aradan” ile de başarısının sadece türkülerle sınırlı olmadığı kanıtlıyor.
Programın bu haftaki bölümüne konuk olarak katılan, doğuştan görme engelli Ömer ve Mizgin kardeşlerin, bağlama çalarak söyledikleri duygu yüklü türküleri ve hafızalarda yer eden hikayeleri, izleyenleri gözyaşlarına boğuyor.
Sevinç ve gözyaşının birbirine karıştığı programda ayrıca; “Kim Arar Seni”, “Çöpçüler”, “Halkalı Şeker”, Karadeniz türkülerinden oluşan “Potpori”, “Nasıl Geçti Habersiz”, “Kimbilir”, “Gülpembe”, “İşte Gidiyorum
Çeşm-i Siyahım”, “Merak Etme Sen”, “Urfa’ya Paşa Geldi”, “Elveda Meyhaneci”, “Tutam Yar Elinden”, “İkinci Bahar”, “Birisine Birisine”, “Dertlerimi Zincir Yaptım” gibi pek çok sevilen şarkı ve türkü harika sesli çocuklar tarafından seslendiriliyor.
Erol Evgin ve Pınar Altuğ’un sunduğu “Bir Şarkısın Sen” yeni bölümüyle 23 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20:00’de atv’de.

TURKCELL ONLİNE MÜZİK DİNLE İNDİR....

Türkcell Online Müzik Dinle İndir

Yasal müzik dinleme kervanına Turkcell de el attı gnctrkcll sayfasında başlattığı uygulama ile üye olmadan şarkıların sadece 30 sn bölümünü .Üye olanlar ise şarkının tamamını dinleyebiliyor.Ayrıca kendinize göre çalma listesi oluşturarak kolaylıkla dinleyebilirsiniz.Şarkılara yorumlar yazarak sesinizi sevdiğiniz şarkıcıya duyurabilirsiniz.bu imkandan yararlanmak için gnctrkcll li olmanız gerekmektedir.Üye değilseniz cep telefonunuzdan GNC yazıp 2222 yollayarak şifrenizi alabilirsiniz.

ASPİRİNE YENİ RAKİP GELİYOR KİRAZ KİRAZ AĞRI KESİCİ


Ordu Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Turan Karadeniz, kirazda bulunan ‘antosiyanin’ maddesinin ağrı kesici etkisinin Aspirin’den 10 kat fazla olduğunu belirtti.

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte manav tezgahlarında yerini alan kirazın değerini iyi bilmek gerektiğini vurgulayan Prof. Dr. Karadeniz, karbonhidrat, pektin, organik asitler, B2, C ve A vitamini açısından zengin olan kirazın mide, bağırsak ve idrar yolları hastalıklarında çok faydalı olduğu gibi, karaciğer rahatsızlıklarına da iyi geldiğini belirtti.

Kirazın kanı sulandırdığını ve temizlediğini kaydeden Karadeniz, “Karaciğer ve safrayı temizler. Böbreklerde biriken zararlı maddelerin atılmasına yardımcı olur, kabızlığı giderir, hazmı kolaylaştırır. Aç karnına yenen kiraz zayıflatır. Kiraz midedeki yara, iltihap ve çıbanları temizler. Kiraz yenmeye devam edilirse böbrek ve mesane yollarını kumlardan temizler, karaciğer şişliğine iyi gelir, safra akışını normale döndürür, sinirleri kuvvetlendirir” dedi.

STRESE İYİ GELİYOR

Kirazın stresi yok ettiğine dikkati çeken Karadeniz, şunları söyledi: “Romatizma, damar sertliği ve mafsal kireçlenmesine faydalıdır. Menopoz döneminde faydalı olmaktadır. Kiraz meyvesi ağrıların dindirilmesinde Aspirin’den daha fazla etkili oluyor. Araştırmacılar bu etkiyi kirazda bulunan ‘antosiyanin’ isimli kimyasalın yaptığını bildirmektedir. Kirazda 12-25 miligram arasında antosiyanin bulunmakta ve bu maddenin ağrı kesici etkisinin Aspirin’den 10 kat daha fazla olduğu bildirilmektedir.

Araştırmalara göre, günde 20 kiraz yemek bir Aspirin almakla eşdeğer görülüyor. Ayrıca kirazda bulunan antosiyanin maddesi E ve C vitaminlerine benzer antioksidan etkiler yapıyor.”

etiketler : aspirin yerine kiraz, aspirine karşı doğal ilaç, kiraz nelere iyi geliyor, kirazın faydaları, kirazın yararları, KİRAZ ne işe yarıyor, kirazın faydaları

HARBİ TV 14.BÖLÜM İZLE , HARBİ TV 14.BÖLÜM TEKRARI SEYRET


Harbi TV 14. Bölüm İzle

HARBİ TV 14.BÖLÜM İZLE , HARBİTV 14.BÖLÜM TEKRARI SEYRET


TIKLAYIN

Etiketler: dizi izle, dizi seyret, diziizle, diziseyret, harbi tv izle, harbi tv seyret, harbi tv 21 mayıs seyret, harbi tv 21 mayıs izle, harbitv, harbitv izle, harbi tv 21.05.09, harbi tv 21mayıs seyret, harbi tv 21 mayıs atv izle, harbi tv 21.05.2109 atv izle, harbi tv 14.bölüm izle, harbi tv 14.bölüm seyret, harbitv 14.bölüm izle, 14.bölüm izle, harbi tv bölüm 14, 14.bölüm izle, harbi tivi izle, harbi tivi

ZORAKİ BAŞKAN 3.BÖLÜM İZLE , ZORAKİ BAŞKAN 3.BÖLÜM TEKRARI SEYRET


Zoraki Başkan 3. Bölüm İzle

ZORAKİ BAŞKAN DİZİSİ 3.BÖLÜM İZLE




Zoraki Başkan izle 3.Bölüm

Etiketler: dizi izle, dizi seyret, diziizle, diziseyret, zoraki başkan izle, zoraki başkan seyret, zoraki başkan 3.bölüm seyret, zoraki başkan 3.bölüm izle, zorakibaşkan,zoraki başkan yeni dizi, zorakibaşkan izle 3.bölüm, zoraki başkan 22.05.09, zoraki başkan 22 Mayıs , zoraki başkan trt 1 izle, zoraki başkan 22 Mayıs trt 1 izle zoraki başkan trt izle, zoraki başkan bölüm 3, yeni bölüm

KENAN DOĞULU 2009 SON ALBÜMÜ DİNLE İNDİR


Kenan Doğulu 2009 Son Albüm

Kenan Doğulu yaz ayları yaklaşması nedeniyle 31 Mayıs’ta piyasalarına çıkacak albümünü yayınlamak için tüm çalışmaları bitirdiğini belirtti. Konya Selçuk Üniversitesin’de hayranlarına unutamayacağı bir konser veren Kenan Doğulu albüm hakkında ser verip sır vermedi. Dijital Korsancılığa karşı yeni albümünden şarkı okumayan Kenan Doğulu tüm önlemleri almış olduğunu buradan da görmüş oluyoruz. Yaz ayının yaklaşması ile müzik piyasasında yaşanılan canlanmayla yep yeni albümleri de tanımış olacağız. İlerleyen zamanlarda albüm hakkında detaylı bilgiyide bu sayfadan görebileceksiniz.


KENAN DOĞULU'NUN 2009 SON YENİ ALBÜMÜ DİNLE İNDİR VİDEO KLİP İZLE




kenan doğulu 2009 albümü, kenan doğulu son albüm, kenan doğulu yeni albümü, kenandoğulu.com, kenan doğulunun 2009 yeni albümü, kenan doğulu 2009 son albümü şarkı sözleri ve isimleri

AH KADINLAR AH ONUN BİLDİĞİNİ BEKLEMEK


O’nun Bildiğini Beklemek
onun bildiğini beklemek

ve beklememek bütün mesele bu ne demek olurki bu mesele
Geçen seferki yazıma bayağı bir yorum gelmiş ve bu yorumlardan çıkardığım kadarıyla kadınında, erkeğinde ilişkilerde haksızlığı ve kullanılmayı sevmiyor olduklarını anladım. Aslında siz değerli okurlarımı bu tip yazılarla gaza getirip, gelen yorumlarla çaktırmadan harika bir ankette yapabileceğimi anladım ve hepinize duyarlılığınız için yürekten teşekkür ediyorum.
Peki bu kadar haksızlığa karşı çıkmamıza rağmen, kullanılmaktan nefret etmemize rağmen daha doğrusu ilişkilerde beklentilerin hemen hemen aynı olmasına rağmen, neden birbirimizle olan kavgalarımız bitmiyor anlamadım.
Biraz da araştırmak istedim.
İlk önce Kutsal Kitap’ımız Kur’a-nı Kerim’in Türkçe Mealine baktım ve yanlış görmediysem; Bakara Suresi’nin ilk ayetlerinde, Adem ve Havva’nın, Allah’ın yanına yaklaşmalarını men ettiği yasak ağaca, şeytanın aldatmasıyla, yaklaşarak, Allah’ı kızdırdıkları ve insanoğlu adına verdikleri bu ilk sınavı, şeytan sayesinde kaybederek yeryüzüne inmeleri emrini alırken Allah onlara “İnin oradan yeryüzüne birbirinize düşman olarak inin!” diye lanetli emirle başlıyor gibi geldi.
Şimdi Rabbimiz, Adem ve Havva ya “birbirinize düşman olarak inin” diye emretmesiyle, kadın ve erkeğin düşmanlığını mı başlatıyordu, yoksa insanoğlunun, birbirine olan düşmanlığını mı başlatıyordu, onu merak ettim.
Aslında, antik çağlardan bu güne dek insanoğlu çevresinde her türlü şeyle savaşmış ve savaşmaya devam ediyor.
Birbirleriyle, hayvanlarla, yerleşmek için ağaçlarla, bitkilerle, yol açmak için dağlarla tepelerle, taşlarla kısaca yaşadığı dünyadaki canlı cansız her şeyle ve hatta dünya dışına çıkıp “savaşacak uzaylı var mı” lara kadar gitmedi de değil.
yoksa Kur’a-nı Kerim de bahsi geçen ve her şeyi yıkıp yok eden, Yecüc-Mecüc, insanoğlunun son ırkımı olacak diye de korkmuyor değilim.
Eh bu noktada gene Bakara Suresi ne dönmeden edemedim. Allah Adem’i, yaratırken meleklere “ben bir insanoğlu var edeceğim, ona Ruh’umdan Ruh üfleyeceğim” dediğinde melekler karşı gelip” kainatı kana boyayacak birini mi var edeceksin? Oysa biz seni münezzehle anıyoruz” demişler. Bu noktadan itibaren ve yeryüzünün bu gün gelen konumuna bakacak olursak melekler haklı çıktı gibi görünüyor!
Tek umudum meleklerin itirazlarına itiraz eden Rabbimiz’in “Ben sizin bilmediklerinizi biliyorum” demesi ve bu sözlerinde insanlığın ve kainatın kurtuluşunun anahtarı gibi geliyor ve sabırla bekliyorum.
Ömrüm yeter umarım.
Bir sonraki yazıda görüşmek üzere…

23 MAYIS GÜNEŞLİ MOL MAĞAZASI AÇILIŞI İZLE


güneşli mol mağazası açılışı izle 23 mayıs

Merter Osmaniye Laleli (mol) mağzaları giderek artmaya başladı ve halka sonsuz hizmet vermek için yeni şubesini bağcılar güneşli mahallesinde bulunan hayat park alış veriş mahallesine açılıyor açılış tarihi 23 mayıs 2009 cumartesi günü gerçekleştirilecek.

23 MAYIS 2009 GÜNEŞLİ MOL MAĞAZASI AÇILIŞINI İZLE




MOLDAKİ BU ALIŞVERİŞ FIRSATINI SAKIN KAÇIRMAYIN MOL YAKINDA ÇOĞU İLDE AÇILMAYA DEVAM EDECEK İYİ ALIŞVERİŞLER DİLERİZ....

etiketler : 23 mayıs güneşli mol nerde açıldı, 23 mayıs mol güneşli açılışı, güneşli mol mağzası açılış günü, hayat park mol açılış töreni, m.o.l bağcılar güneşli açılışı 23 mayıs, mol mağzalrı fiyatları nekadar, mol mağzası güneşli açılışı izle

16 AĞUSTOS ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİ (Ö.G.G.) SINAV SORULARI CEVAPLARI SONUÇLARI ÖĞREN


ö.g.g 23.sınav soruları cevapları sonuçları öğren 16 ağustos

Özel güvenlik görevlileri için 16 ağustosta yapılacak olan 23. sınav soruları ve sonuçları sitemizde mevcut olacaktır.

16 AĞUSTOS ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİ (Ö.G.G.) SINAV SONUÇLARI ÖĞREN




etiketler : 16 ağustos ögg sınav soruları cevapları, 16 ağustos özel güvenlik sınav sonucu öğren, 16 ağustos özel güvenlik sonuçları, 23. özel güvenlik sınav soruları, 23. özel güvenlik sınav soruları cevapları, 23. özel güvenlik sınavı, 23. özel güvenlik sınavı sonuçları, geçmiş özel güvenlik soruları

7 HAZİRAN FORMULA 1 (F1) İSTANBUL PARK YARIŞLARI CANLI İZLE


7 haziran formüla 1 (f 1) istanbul park yarışları canlı izle

FIA tarafından açıklanan revize edilmiş 2009 sezonu takviminde önemli değişiklikler yapıldı. Kanada GP’si 2009 takviminde yer almıyor.

1987 yılından beri aralıksız olarak Formula 1 takviminde yer alan, Montreal’in Gilles Villeneuve Pistinde yapılan Kanada GP’si ilk kez yapılmayacak.
2009 sezonunda toplam 18 yarış yer alıyor ve takvimde yeni bir yarış yer alıyor. İlk kez yapılacak olan Abu Dabi GP’si sezonun son yarışı olarak 15 Kasım 2009 tarihinde gerçekleştirilecek.
Sezon her zaman olduğu gibi yine Melbourne’da Avustralya GP’si ile başlayacak ve bu yarış 29 Mart’ta yapılacak.

7 HAZİRAN FORMULA 1 YARIŞLARI İZLE, 7 HAZİRAN FORMULA 1 İSTANBUL PARK YARIŞLARI İZLE




Daha önce 9 Ağustos’ta yapılacağı açıklanan Türkiye GP’si ise geri çekildi. Türkiye GP’si sezonun 6. yarışı olarak 7 Haziran 2009 tarihinde İstanbul Park Pistinde yapılacak.


Revize edilen 2009 Formula 1 Dünya Şampiyonası Takvimi:

1. 29 Mart - Avustralya
2. 5 Nisan - Malezya
3. 19 Nisan - Bahreyn
4. 10 Mayıs - İspanya
5. 24 Mayıs - Monako
6. 7 Haziran - TÜRKİYE
7. 21 Haziran - İngiltere
8. 28 Haziran - Fransa
9. 12 Temmuz - Almanya
10. 26 Temmuz - Macaristan
11. 23 Ağustos - Avrupa (Valencia)
12. 30 Ağustos - Belçika
13. 13 Eylül - İtalya
14. 27 Eylül - Singapur
15. 11 Ekim - Japonya
16. 18 Ekim - Çin
17. 1 Kasım - Brezilya

etiketler : 7 haziran f 1 istanbul park birincisi kim izle, 7 haziran f-1 yarışı bilet fiyatları, 7 haziran f1 izle istanbul, f-1 2009 sezonu yarışları canlı izle, f-1 türkiye gp canlı izle 7 haziran, istanbul park 7 haziran f 1 yarışları canlı izle, istanbul park grand pix izle, türkiye istanbul park gp izle 7 haziran

VARMISIN YOKMUSUN 24 MAYIS İZLE, 24 MAYIS VARMISIN YOKMUSUN SEYRET


varmısın yokmusun 24 mayıs cumartesi yarışmacı bakalım ne kadar para ile ayrılacak,



VARMISIN YOKMUSUN 24 MAYIS İZLE, VARMISIN YOKMUSUN 24 MAYIS TEKRARI İZLE


TIKLAYIN


armısın yokmusun 24 mayıs izle, varmısın yokmusun 24 mayıs ne kadar kazandı, varmısın yokmusun 24 mayıs seyret, varmısın yokmusun 24 mayıs tekrarı izle

VARMISIN YOKMUSUN 23 MAYIS İZLE, 23 MAYIS VARMISIN YOKMUSUN SEYRET


varmısın yokmusun 23 mayıs cumartesi yarışmacı bakalım ne kadar para ile ayrılacak,

VARMISIN YOKMUSUN 23 MAYIS İZLE, VARMISIN YOKMUSUN 23 MAYIS TEKRARI İZLE




varmısın yokmusun 23 mayıs izle, varmısın yokmusun 23 mayıs ne kadar kazandı, varmısın yokmusun 23 mayıs seyret, varmısın yokmusun 23 mayıs tekrarı izle

HALKBANK'TAN 71.YIL JESTİ 0,71 FAİZLE HALK KREDİSİ VERİYOR HALK GÜNÜ MÜJDESİ

22 mayıs da yayınlanan varmısın yokmusunda yarışmayı seyrederken bir reklam yapıldı ve biliyorsunuz dikkat çeken reklamların hepsi program içerisinde olanlardır bir banka devlet bankası olan halkbank 71.yıl dönümünü kutluyor ve müşterilerine olağandışı bir faizle kredi veriyor 0,71 faiz yanlış duymadınız 0,71 faizle halkbank 71.yıldönümünde fazi veriyor inanın bizede zaten para lazımdı evlenicem çok işime yarayacak benden size tavsiye ihtiyacınız varsa alın çünkü mecbur olacaksınız hiç kimseden fayda yok para bulamıyorsunuz ve bir yerden almak zorundasınız diğer bankalar şuan en düşüğü 1,29 la fazi veriyor evet 1,29 la bu halkbankın kredi olanağını sakın kaçırmayın
halkbank internet adresinden ulaşabilirsiniz adresi www.halkbank.com.tr iyi seyirler
HALKBANK KREDİ BAŞVURU İÇİN
TIKLAYIN

halkbank kredi müjdesi, halkbank 0,71 kredi veriyor, halkbank internet sitesi, halkbank.com.tr, www.halkbank.com.tr, halkbank dan 0,71 kredi müjdesi, halkbank 0,71 kredi veriyor, halkbank ne zamana kadar 0,71 kredi verecek, halkbank'ın kredi süresi ne kadar, halkbank'ın 71 yıl jesti 0,71 kredi imkanı ne zaman bitecek, 0,71 faizle kredi, 0,71 faizle halkbank kredisi, bireysel kredi, kredi çekmek istiyorum, en düşük faizle kredi veren bankalar, en düşük faizle kredi veren yerler, en düşük faizle kredi hangi banka, halkbank 0,71 kredi müjdesi, varmısın yokmusun halkbank reklamı izle, varmısın yokmusun da halkbank reklamı, varmısın yokmusun 22 mayıs izle, 22 mayıs varmısın yokmusun izle, 22 mayıs varmısın yokmusun kaç para kazandı, 22,05,2009 varmısın yokmusun izle

ADANALI 27.BÖLÜM FRAGMANI İZLE


Adanali 27. Bölüm Fragmani İzle

ADANALI DİZİSİ 27.BÖLÜM FRAGMANI İZLE, ADANALI DİZİSİ 27.BÖLÜM FRAGMANI SEYRET




Adanalı izle 27.Bölüm Fragmanı

Etiketler: dizi izle, dizi seyret, diziizle, diziseyret, izle, adanalı 27. bölüm, adanalı 27. bölüm fragmanı seyret, adanalı 27. bölümü fragmanı izle seyret, adanalı dizisi 27. bölüm fragmanı izle, adanalı 27.bölüm izle, adanalı fragmanı bölüm 27, adanalı dizisi 27.bölüm, adanalı yeni bölüm izle, adanalı 29 mayıs, 29.05.09

ASİ DİZİSİ 67.BÖLÜM İZLE


Asi 67. Bölüm İzle

ASİ DİZİSİ 67.BÖLÜM İZLE, ASİ DİZİSİ 67. BÖLÜM TEKRARI İZLE




Asi izle 67.Bölüm

Etiketler: dizi izle, dizi seyret, diziizle, diziseyret, izle, asi 67. bölüm, asi 67. bölüm seyret, asi 67. bölümü izle seyret, asi dizisi 67. bölüm izle, asi 67.bölüm izle, 22 mayıs, asi bölüm 67, asi 67.bölüm yeni bölüm izle, asi izle, asi kanald izle, asi kanal d, asi 22 mayıs izle, asi full izle, asi 22.05.09, asi izle 22.05.2009

ASİ 68.BÖLÜM FRAGMANI İZLE


Asi 68. Bölüm Fragmani İzle

ASİ DİZİSİ 68.BÖLÜM İZLE, ASİ DİZİSİ 68.BÖLÜM FRAGMANI İZLE




Asi izle 68.Bölüm Fragmanı

Etiketler: dizi izle, dizi seyret, diziizle, diziseyret, izle, asi 68. bölüm, asi 68. bölüm fragmanı seyret, asi 68. bölümü fragmanı izle seyret, asi dizisi 68. bölüm izle, asi 68.bölüm fragmanı izle, 29 mayıs, asi fragmanı bölüm 68, asi 68.bölüm yeni bölüm izle, asi 29.05.09

KOLLAMA 55.BÖLÜM FRAGMANI İZLE


Kollama 55. Bölüm Fragmani İzle

KOLLAMA DİZİSİ 55.BÖLÜM FRAGMANI İZLE




Kollama izle 55.Bölüm Fragmanı

Etiketler: dizi izle, dizi seyret, diziizle, diziseyret, kollama 55. bölüm, kollama 55. bölüm fragmanı izle, kollama 55. bölüm fragmanı seyret, kollama online izle, kollama yeni bölüm izle, kollama dizisi 55.bölüm seyret, kollama dizisi bölüm 55, kollama full izle 55.bölüm, kollama 29 mayıs, kollama 29.05.09

AH KALBİM 3.BÖLÜM İZLE


Ah Kalbim izle 3.Bölüm

AH KALBİM DİZİSİ 3.BÖLÜM İZLE


TIKLAYIN

Ah Kalbim 3. Bölüm İzle
Etiketler: dizi izle, dizi seyret, diziizle, diziseyret, ah kalbim 3.bölüm izle, ah kalbim 3.bölüm seyret, ah kalbim izle seyret, ah kalbim, ah kalbim yeni dizi, ah kalbim 3.bölüm online izle, ah kalbim dizisi izle, ahkalbim izle, ahkalbim seyret, ah kalbim 3.bölüm full izle, ah kalbim 22 mayıs, ah kalbim 22 mayıs izle, ah kalbim 22.05.09, yeni dizi, ah kalbim trt izle, ah kalbim trt 1, trt izle ah kalbim

AH KALBİM 4.BÖLÜM FRAGMANI İZLE


Ah Kalbim 4. Bölüm Fragmani İzle

Ah Kalbim izle 4.Bölüm Fragmanı

AH KALBİM 4.BÖLÜM İZLE , AH KALBİM DİZİSİ 4.BÖLÜM FRAGMANI İZLE


TIKLAYIN

Etiketler: dizi izle, dizi seyret, diziizle, diziseyret, ah kalbim 4.bölüm fragmanı izle, ah kalbim 4.bölüm fragmanı seyret, ah kalbim izle seyret, ah kalbim, ah kalbim yeni dizi, ah kalbim fragmanı online izle, ah kalbim dizisi fragmanı izle, ahkalbim izle, ahkalbim seyret, ah kalbim 4.bölüm fragmanı full izle, ah kalbim 29 mayıs, ah kalbim 29 mayıs izle, ah kalbim 29.05.09, yeni dizi, ah kalbim trt izle, ah kalbim trt 1

Ajda Pekkan Resim albümü 2009

Ajda da single çıkarıyor.Ajda Pekkan’ın söz ve müziği Serdar Ortaç’a ait Resim isimli şarkısının iki versiyonunun yer aldığı single, cuma günü müzik marketlerdeki yerini alacak.

Şarkının sözleri ;



Hayat aynı gökteki gibi uçuyor anılar
Beni aynı eskisi gibi deli sanıyorlar
Ne yazık ki çerçeve değil resim arıyorum
Bu seferki zorlama değil seni seviyorum

Acılar güzel olacak
Yürek hep de şanslı değil bir üzen olacak
İkimiz senle neyi çözemedik
O da tek taraflı değil bir gülen olacak
Bu kapıdan ilk giren aşık olacak
Sözüne de özüne de sadık olacak
İkimize bu tabiat aşık olacak
Sıramı bekliyorum

Hayat aynı gökteki gibi uçuyor anılar
Beni aynı eskisi gibi deli sanıyorlar
Ne yazık ki çerçeve değil resim arıyorum
Bu seferki zorlama değil seni seviyorum

Etiketler : 2009 ajda pekkan,2009 ajda pekkan resim,2009 ajda pekkan resim albümü,ajda,Ajda Pekkan,Ajda Pekkan 2009 Resim single albümü,Ajda Pekkan Resim 2009,Ajda Pekkan Resim albüm,Ajda Pekkan Resim albümü,Ajda Pekkan Resim dinle,Ajda Pekkan Resim şarkı sözleri,Ajda Pekkan Resim şarkısı,Ajda Pekkan Resim single,Ajda Pekkan Resim single albümü 2009,Ajda Pekkan Resim video,pekkan,resim dinle,süper star Ajda Pekkan Resim albümü 2009

KORKUNÇ ŞAKALAR / ARKADAŞLARINDAN KORKUNÇ ŞAKA MUTLAKA İZLEYİN

İzleyeceğiniz video avrupada yayınlanan şaka programlarından birinden.Arkadaşına şaka yapmak isteyen gençlerin yayıncı programa başvurması sonucu hazırlanan korkunç şaka.Polislere saldıran vampirler,ölen insanlar, şakalanan kızın bunları yaşarken tepkileri.Tepkinin gerçek olması korku filmlerindeki sahneleri aratmıyor.İşte o şakanın video’su ;
KORKUNÇ ŞAKALAR İZLE, KORKUNÇ ŞAKALAR SEYRET, ARKADAŞINDAN KORKUNÇ ŞAKA VE GERÇEK TEPKİLER İZLEYİN
TIKLAYIN

Etiketler : arkadaşına Korkunç Şaka,gençlerin şakası,korku,korku dolu şaka,korku şakaları,Korkunç Şaka,korkunç şakalar,şaka,şaka programları,şaka videoları,şaka yapıyorlar,vampir şakası

TEK TÜRKİYE 70.BÖLÜM İZLE, TEK TÜRKİYE DİZİSİ 21 MAYIS TEKRARI İZLE



Tek Türkiye 70. Bölüm İzle

TEK TÜRKİYE DİZİSİ 70.BÖLÜM İZLE, TEK TÜRKİYE 21 MAYIS TEKRARI İZLE


TIKLAYIN

Etiketler: dizi izle, dizi seyret, diziizle, diziseyret, tek türkiye 70. bölüm, tek türkiye 70.bölümü izle, tek türkiye 70. bölüm seyret, tek türkiye izle, tek türkiye 70.bölüm izle, tek türkiye bölüm 70, tek türkiye yeni bölüm, 21 mayıs, tek türkiye 21 mayıs izle, tek türkiye stv izle, tek türkiye samanyolu 21 mayıs, tek türkiye 21.05.2009

ARIM BALIM PETEĞİM 22 MAYIS İZLE

Arım Balım Peteğim 22 Mayıs İzle

Arım Balım Peteğim izle 22 Mayıs Cuma

ARIM BALIM PETEĞİM 22 MAYIS TEKRARI İZLE
TIKLAYIN


Etiketler: dizi izle, dizi seyret, diziizle, diziseyret, arım balım peteğim izle, arım balım peteğim seyret, arım balım peteğim 22 mayıs seyret,arım balım peteğim 22 mayıs izle, arım balım peteğim petek dinçöz, arım balım peteğim petek dinçöz izle, arım balım peteğim 22.05.09, arım balım peteğim 22 Mayıs petek dinçöz seyret, arım balım peteğim 22 mayıs star izle, arım balım peteğim 22.05.2009 star izle, petek dinçöz izle

DERYALI GÜNLER 22 MAYIS İZLE

Deryalı Günler 22 Mayıs İzle

Deryalı Günler izle 22 Mayıs Cuma

DERYALI GÜNLER 22 MAYIS TEKRARI İZLE
TIKLAYIN


Etiketler: dizi izle, dizi seyret, diziizle, diziseyret, deryalı günler izle, deryalı günler seyret, deryalı günler 22 mayıs seyret, deryalı günler 22 mayıs izle, deryalı günler derya baykal, deryalı günler derya baykal izle, deryalı günler 22.05.09, deryalı günler 22 Mayıs derya baykal seyret, deryalı günler 22 mayıs showtv izle, deryalı günler 22.05.2009 showtv izle, derya baykal izle, 22-05-2009, deryalı günler cuma

ESRA CEYHAN'LA 22 MAYIS İZLE

Esra Ceyhanla 22 Mayıs İzle

Esra Ceyhanla izle 22 Mayıs Cuma

ESRA CEYHAN'LA 22 MAYIS CUMA İZLE
TIKLAYIN

Etiketler: dizi izle, dizi seyret, diziizle, diziseyret, esra ceyhanla izle, esra ceyhanla seyret, esra ceyhanla 22 mayıs seyret, esra ceyhanla 22 mayıs izle, esra ceyhanla esra ceyhan, esra ceyhanla esra ceyhan izle, esra ceyhanla 22.05.09, esra ceyhanla 22Mayıs seyret, esra ceyhanla 22 mayıs kanal d izle, esra ceyhanla 22.05.2009 kanald izle, esra ceyhan izle, 22-05-2009, Esra ceyhanla Cuma

ESRA EROL'LA İZDİVAÇ 22 MAYIS İZLE

Esra Erolla İzdivaç 22 Mayıs İzle

Esra Erolla İzdivaç 22 Mayıs Cuma
ESRA EROL 22 MAYIS CUMA İZLE

Etiketler: dizi izle, dizi seyret, diziizle, diziseyret, esra erolla izdivaç izle, esra erolla izdivaç seyret,esra erolla izdivaç 22.05.2009, esra erol seyret, izdivaç izle, esra erol'la izdivaç, esra erol'la izdivaç 22 Mayıs seyret, esra erol izdivaç izle, esra erol'la izdivaç 22 Mayıs, esra ile izdivaç, esra erolla izdivaç 22 Mayıs cuma, esra erol, izdivaç 22 Mayıs İzle, esra erolla izdivaç 22 Mayıs izle, 22-05-2009, esra erolla izdivaç star tv 22 Mayıs izle, esra erolla izdivaç star izle, 22.05.09, tek parça

Herşey Dahil 22 Mayıs İzle (ALİŞAN - ÇAĞLA ŞIKEL)

Herşey Dahil 22 Mayıs İzle

Herşey Dahil 22 Mayıs Cuma

HERŞEY DAHİL 22 MAYIS CUMA İZLE ALİŞAN-ÇAĞLA ŞIKEL İZLE
TIKLAYIN

Etiketler: dizi izle, dizi seyret, diziizle, diziseyret, herşey dahil izle, herşey dahil seyret, herşey dahil 22 mayıs seyret,herşey dahil 22 mayıs izle, herşeydahil, herşeydahil çağla şıkel izle, herşey dahil 22.05.09, herşey dahil 22 Mayıs alişan, herşey dahil 22 mayıs showtv izle, herşeydahil 22 Mayıs show İzle, alişan çağla şıkel izle, 22-05-09, herşey dahil programı izle, 22.05.2009, 22 Mayıs Cuma herşey dahil

Mavi Şeker (ECE ERKEN) 22 Mayıs İzle

Mavi Şeker izle 22 Mayıs Cuma

ECE ERKEN'LE MAVİ ŞEKER 22 MAYIS İZLE
TIKLAYIN

Etiketler: dizi izle, dizi seyret, diziizle, diziseyret, mavi şeker izle, mavi şeker seyret, mavi şeker 22 mayıs seyret, mavi şeker 22 mayıs izle, mavi şeker ece erken, mavi şeker ece erken izle, mavi şeker 22.05.09, mavi şeker 22 Mayıs ece erken seyret, mavi şeker 22 mayıs atv izle, mavi şeker 22.05.2009 atv izle, ece erken izle, mavi şeker cuma programı

Sabahların Sultanı Seda Sayan 22 Mayıs İzle

Sabahların Sultanı Seda Sayan 22 Mayıs İzle

Sabahların Sultanı izle Seda Sayan 22 Mayıs Cuma
SABAHLARIN SULTANI SEDA SAYAN 22 MAYIS İZLE

Etiketler: dizi izle, dizi seyret, diziizle, diziseyret, sabahların sultanı izle, sabahların sultanı seyret, sabahların sultanı 22 mayıs seyret, sabahların sultanı 22 mayıs izle, sabahların sultanı seda sayan, sabahların sultanı seda sayan izle, sabahların sultanı seda sayan 22.05.09, sabahların sultanı 22 Mayıs seda sayan seyret, sabahların sultanı 22 mayıs kanald izle, sabahların sultanı 22.05.2009 kanal d izle, seda sayan izle, 22-05-2009, sabahların sultanı programı izle, cuma programı

FERHAT GÜZEL BEGÜM HUU KLİP İZLE


Ferhat Güzel Begüm huU Klip İzle

Bu haftasonu Talk show’un ustalarından Okan Bayülgen’in sunduğu ‘Disko Kralı’nı izleyenler Ferhat Güzel’in söylediği ‘Begüm’ şarkısıyla şaşkına döndü.

Okan Bayülgen ülkemize konser vermek için gelen ve programında ağırladığı dünyaca ünlü hip-hop grubu Madcon’a bir sürpriz yaptı.

İşte For Hot Begüm Klibi izlemek için yazının devamına tıklayınız.

FERHAT GÜZEL BEGÜM HU ŞARKISI DİNLE İNDİR






Grubun çok sevilen ‘Begin’ şarkısına programın editörü ve internet dünyasının Aziz Kedi’sinin harika yaratıcılığıyla değiştirilip Ferhat Güzel’in yorumuyla ‘Begüm’ yapılınca herkes şaşırdı. Şarkıya orjinalinin aynısı gibi bir de klip çeken ekibin videosu şimdi internette paylaşım rekorları kırıyor…

FERHAT GÜZEL BEGÜM HUU ADLI PARÇANIN SÖZLERİ İNDİR, FERHAT GÜZEL BEGÜM HUU ADLI ŞARKIYI İZLE

FERHAT GÜZEL BEGÜM HUU SÖZLERİ:

Begüm, Begüm huu..
Suçu kendine at baby
Begüm.. Begüm huu..
Kalbim seni ignore etti Begüm..
Baydın ha..
Bu ne diyalektik
Bileydim baştan ben kızardım derdim git..
Bıktım ben pandomimden
Bak izi kalmış yüzümde nettin sen..
Manitaya nakitten yetmiyor
Hatasını kabul de etmiyor
Manitada terso bitmiyor
İteklesen de gitmiyor
Anormaliz valla ( Begüm)
Kız ne olur artık sus ( Hu..)
Adama garson ver
Hop diye sorsun ne ulan o?
Kes Be - Güm
Begüm, Begüm huu..
Suçu kendine at baby
Begüm.. Begüm huu..
Kalbim seni ignore etti Begüm..

etiketler : Ferhat Güzel Begüm Begüm Şarkısı, Ferhat Güzel Begüm Begüm Şarkısı dinle, Ferhat Güzel Begüm Begüm Şarkısı orjinali, Ferhat Güzel Begüm huu şarkı sözü, Ferhat Güzel Begüm şarkı sözleri, ferhat güzel disco kralı begüm izle, forhot begüm şarkısı izle, Madcon ferhat güzel izle

MANYAK DÜKKAN PROGRAMI SHOWTV İZLE , MANYAK DÜKKAN SHOWTV 1.BÖLÜM İZLE


Manyak Dükkan Programı Show Tv
Show tv’de biraz önce fragmanını izlediğim bir yarışmayı tanıtmaya çalışacağım. Henüz tam olarak bende bilmiyorum ama sanırım program yurtdışında geçiyor. Dükkan dükkan değil dedikodu kazanı önüne gelen birşey söylüyor. Program hakkında henüz detaylı bir bilgi yok.

MANYAK DÜKKAN PROGRAMI İZLE, MANYAK DÜKKAN SHOWTV İZLE




İlerleyen dakikalarda program ile ilgili bilgilere ulaştıkça sizlerle paylaşacağım. Umarım saçmalık ötesi birprogram olmaz.

etiketler : Manyak Dükkan 1. bölüm izle, Manyak Dükkan 2. bölüm izle, Manyak Dükkan hakkında yorumlar, Manyak Dükkan katılım formu, Manyak Dükkan konusu ne, Manyak Dükkan nedir, Manyak Dükkan show tv izle, Manyak Dükkan şov tv izle, Manyak Dükkan yarışması

ESKİŞEHİR - TRABZONSPOR MAÇI GENİŞ ÖZETİ 24 MAYIS İZLE


eskişehir-trabzonspor maçı özeti golleri 24 mayıs izle

ESKİŞEHİRSPOR-TRABZON SPOR MAÇI GOLLERİNİ MAÇ GÜNÜ SİTEMİZDEN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ

ESKİŞEHİRSPOR - TRABZONSPOR MAÇI İZLE 24 MAYIS TS-ESKİŞEHİR MAÇI İZLE


TIKLAYIN

etiketler : 24 mayıs eskişehirspor trabzonspor maçı izle, eskişehir - trabzonspor Golleri Maç Özeti 24 mayıs, eskişehir trabzonspor 24 mayıs, eskişehir trabzonspor canlı anlatım, eskişehir trabzonspor süper lig 24 mayıs, eskişehirspor trabzonspor 24 mayıs izle, eskişehirspor trabzonspor maçı özet görüntüleri, eskişehirspor trabzonspor maçı özeti, eskişehirspor trabzonsporspor maçı, trabzonspor eskişehir canlı dinle, trabzonspor eskişehir maçı golleri

SİVASSPOR - GENÇLERBİRLİĞİ 24 MAYIS MAÇI GENİŞ ÖZETİ İZLE


sivasspor-gençlerbirliği maçı golleri izle 24 mayıs

Sivasspor sonuna kadar şampiyonluk yarışından kopmak istemiyor ve bu hafta kendi sahasında gençlerbirliği ile karşılaşıyor maçın canlı anlatımını sitemizde bulabilirsiniz.

SİVASSPOR-GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI GENİŞ ÖZETİ İZLE 24 MAYIS İZLE


TIKLAYIN

etiketler : 24 mayıs sivasspor gençlerbirliği maçı izle, gençlerbirliği sivas canlı dinle, gençlerbirliği sivas maçı golleri, sivas - gençlerbirliği Golleri Maç Özeti 24 mayıs, sivas gençlerbirliği 24 mayıs, sivas gençlerbirliği canlı anlatım, sivas gençlerbirliği süper lig 24 mayıs, sivasspor gençlerbirliği 24 mayıs izle, sivasspor gençlerbirliği maçı özet görüntüleri, sivasspor gençlerbirliği maçı özeti, sivasspor gençlerbirliğispor maçı

BEŞİKTAŞ - GALATASARAY 24 MAYIS MAÇI GENİŞ ÖZETİ CANLI İZLE


bjk-gs derbi maçı özeti golleri canlı izle 24 mayıs

Süper ligde şampiyonlukta büyük iddası olan beşiktaş kendi sahasında ezeli rakibi galatasarayla derbi maçına çıkıyor ve ligde bitime sayılı haftalar kala bu derbi maçı nasıl geçecek.

BEŞİKTAŞ - GALATASARAY MAÇI GENİŞ ÖZETİ İZLE, BJK - GS 24 MAYIS MAÇI GENİŞ ÖZETİ İZLE


TIKLAYIN

etiketler : 24 mayıs beşiktaş galatasaray maçı izle, beşiktaş galatasaray 24 mayıs izle, beşiktaş galatasaray maçı özet görüntüleri, beşiktaş galatasaray maçı özeti, beşiktaş galatasarayspor maçı, bjk - galatasaray Golleri Maç Özeti 24 mayıs, bjk galatasaray 24 mayıs, bjk galatasaray canlı anlatım, bjk galatasaray süper lig 24 mayıs, galatasaray bjk canlı dinle, galatasaray bjk maçı golleri, gs-bjk maçı izle 24 mayıs

BEYAZ SHOW 22 MAYIS İZLE, BEYAZ SHOW AJDA PEKKAN İZLE

beyaz show ajda pekkan 22 mayıs izle

Televizyon tarihine altın harflerle yazılacak bomba gibi bir Beyaz Show’a hazır olun!Beyaz Show’un bu haftaki konuğu süperstar Ajda Pekkan..
BEYAZ SHOW 22 MAYIS İZLE , BEYAZ SHOW AJDA PEKKAN İZLE

İlklerin yaşanacağı Beyaz Show’da Ajda Pekkanın bu yaza damgasını vuracak şarkısı”Resim”i ilk defa dinleyeceksiniz.Beyaz Show 22 mayıs

cuma akşamı saat 23.00 de sizlerle.


etiketler : 22 mayıs ajda pekkan beyaz show, 22 mayıs beyaz show ize, ajda pekkan beyaz show, ajda pekkan yeni albüm dinle, beyaz show ajda pekkan, beyaz show ajda pekkan izle, beyaz show ajda pekkan yeni albüm

kurtlar vadisi pusu 61.bölüm 28 mayıs izle


kurtlar vadisi pusu 61.bölüm 28 mayıs izle

kurtlar vadisi pusu 61.bölüm özetini yayaından sonra sitemizden izleyebilirsiniz.

KURTLAR VADİSİ PUSU 61.BÖLÜM İZLE, KURTLAR VADİSİ PUSU 28 MAYIS İZLE

TIKLAYIN



Etiketler:kurtlar vadisi 61.bölüm 28 mayıs, kurtlar vadisi pusu 28 mayıs, kurtlar vadisi pusu 61.bölüm fragmanı, kurtlar vadisi pusu son bölüm, kurtlar vadisi son bölüm izle, kurtlar vadisi yeni müzik

kavak yelleri 82.bölüm 30 mayıs izle


kavak yelleri 82.bölüm 30 mayıs izle

kavak yelleri dizinin 82.bölümünü yayından sonra siteizden takip edebilirsiniz.

KAVAK YELLERİ 82.BÖLÜM İZLE, KAVAK YELLERİ DİZİSİ 30 MAYIS İZLE


TIKLAYIN

etiketler : kanal d kavak yelleri, kavak yelleri 30 mayıs, kavak yelleri 82.bölüm fragmanı, kavak yelleri dizi bölümleri, kavak yelleri en son bölüm, kavak yelleri yeni bölüm

yemekteyiz 22 mayıs izle, yemekteyiz serkan bey 22 mayıs izle

yemekteyiz 22 mayıs izle, yemekteyiz serkan bey 22 mayıs izle

yemekteyiz rize yarışmaya devam ediyor.yemekteyiz rizenin cuma günkü yarışmacısı serkan bey.serkan bey final akşamı neler yapacak izleyelim.
YEMEKTEYİZ 22 MAYIS İZLE, YEMEKTEYİZ SERKAN BEY İZLE
TIKLAYIN
etiketler : yemekteyiz 22 mayıs serkan izle, yemekteyiz rize birincisi, yemekteyiz rize final, yemekteyiz rize finali, yemekteyiz rize serkan bey, yemekteyiz serkan bey izle

aşk-ı memnu 35. bölüm 28 mayıs izle


aşk-ı memnu 35. bölüm 28 mayıs izle

aşk-ı memnu dizisi yeni bölümüyle 28 mayıs akşamı sizlerle siteden takip edebilirsiniz...

AŞK-I MEMNU 35.BÖLÜM İZLE, AŞK-I MEMNU 28 MAYIS İZLE


TIKLAYIN

etiketler : aşk-ı memnu 28 mayıs izle, aşk-ı memnu kanal d, aşk-ı memnu son bölüm, aşkı memnu 35. bölüm fragmanı, aşkı memnu son bölüm, aşkı memnu yeni bölüm izle, kanal d aşk-ı memnu, kanal d aşkı memnu izle

esra ceyhan’la 21 mayıs yıldız tilbe izle

esra ceyhan’la 21 mayıs perşembe yıldız tilbe izle

Esra ceyhan’lanın bu günkü konuğu Yıldız Tilbe.Yıldız Tilbe yepyeni albümü ve şarkılarıyla sizlerle.
ESRA CEYHAN'LA 21 MAYIS İZLE, ESRA CEYHAN'LA YILDIZ TİLBE İZLE
Etiketler:21 mayıs yıldız tilbe izle, esra ceyhan 21 mayıs izle, esra ceyhanla yıldız tilbe, yıldız tilbe esra ceyhan izle, yıldız tilbe yeni albüm, yıldız tilbe yeni şarkıları

sayılsal loto sonuçları 23 mayıs cumartesi


sayılsal loto sonuçları 23 mayıs cumartesi

sayısal loto sonuçlarını çekilişten sonra sitemizden takip edebilirsiniz.

SAYISAL LOTO 23 MAYIS CUMARTESİ ÇEKİLİŞ SONUÇLARI LİSTESİ



etiketler : 23 mayıs 2009 sayısal sonuçları, 23 mayıs sayısa loto numaraları, 23 mayıs sayısal loto sonuçları, 23.05.2009 sayısal numaraları, sayısal loto sonuçları 23 mayıs, sayısalda çıkan numaralar

adanalı dizisi 22 mayıs 26.bölüm izle


adanalı dizisi 22 mayıs 26.bölüm izle

adanalı dizisi yeni bölümü ile 22 mayıs cuma akşamı tekrar sizlerle özet akışı ve ful online diziyi seyredebilirsiniz..

ADANALI 26.BÖLÜM İZLE, ADANALI 22 MAYIS İZLE


TIKLAYIN

Adana’lı dizisi yeni bölümüyle 22 mayıs cuma akşamı yayınlanacak.Dizinin tekrarını sitemizden izleyebilirsiniz.


22 mayıs adanalı dizisi izle, adanalı 26.bölüm izle, adanalı dizisi 26.bölüm, adanalı dizisi atv, adanalı yenibölüm, atv adanalı dizisi izle indir 27 mart, atv adanalı dizisi yeni bölüm, atv adanalı son bölüm

2009 haç kura sonuçları ve listesi

2009 haç kura sonuçları ve listesi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Bardakoğlu, 2009 yılı için 750 bin kişinin hacca itmek için başvurduğunu belirterek, “750 bin kişi arasından 74 bin kişi hacca gidebilecek” dedi.
2009 haç kura sonuçları listesi açıklandı
2009 yılı hac kura çekim töreni Diyanet İşleri Başkanlığı’nda gerçekleştirildi. Diyanet İşleri Başkanı Bardakoğlu kura töreni öncesinde hacı adaylarına bu yılki kura çekim törenine ilişkin bilgi verdi.

2009 haç başvuru sonuçları, 2009 haç işlemleri, 2009 haç kura işlemleri, 2009 haç kurayı kazananlar, 2009 haç müracatları, 2009 hacca gitmeye hak kazananlar, haç işlemleri 2009

Yaprak Dökümü 114. Bölüm İzle 13 mayıs 2009 tekrarı izle


Yaprak Dökümü 114. Bölüm İzle 20 mayıs 2009 tekrarı izle

YAPRAK DÖKÜMÜ 114.BÖLÜM İZLE, YAPRAK DÖKÜMÜ 20 MAYIS İZLE


Esra Ceyhanla 20 Mayıs İzle

Esra Ceyhanla izle 20 Mayıs Pazartesi

Etiketler: dizi izle, dizi seyret, diziizle, diziseyret, esra ceyhanla izle, esra ceyhanla seyret, esra ceyhanla 20 mayıs seyret, esra ceyhanla 20 mayıs izle, esra ceyhanla esra ceyhan, esra ceyhanla esra ceyhan izle, esra ceyhanla 20.05.09, esra ceyhanla 18Mayıs seyret, esra ceyhanla 18 mayıs kanal d izle, esra ceyhanla 20.05.2009 kanald izle, esra ceyhan izle, 20-05-2009, Esra ceyhanla Pazartesi

ESRA CEYHAN 20 MAYIS ÇARŞAMBA TEKRARI İZLE

Deryalı Günler 20 Mayıs Salı İzle

Deryalı Günler 20 Mayıs Salı İzle

Deryalı Günler izle 20 Mayıs Salı 5.Kısım

Etiketler: dizi izle, dizi seyret, diziizle, diziseyret, deryalı günler izle, deryalı günler seyret, deryalı günler 20 mayıs seyret, deryalı günler 20 mayıs izle, deryalı günler derya baykal, deryalı günler derya baykal izle, deryalı günler 20.05.09, deryalı günler 20 Mayıs derya baykal seyret, deryalı günler 18 mayıs showtv izle, deryalı günler 20.05.2009 showtv izle, derya baykal izle, 20-05-2009, deryalı günler salı

DERYALI GÜNLER 20 MAYIS ÇARŞAMBA TEKRARI İZLE

Sabahların Sultanı Seda Sayan 20 Mayıs 2009 İzle

Sabahların Sultanı Seda Sayan 20 Mayıs 2009 İzle

Etiketler: dizi izle, dizi seyret, diziizle, diziseyret, sabahların sultanı izle, sabahların sultanı seyret, sabahların sultanı 20 mayıs seyret, sabahların sultanı 20 mayıs izle, sabahların sultanı seda sayan, sabahların sultanı seda sayan izle, sabahların sultanı seda sayan 20.05.09, sabahların sultanı 20 Mayıs seda sayan seyret, sabahların sultanı 20 mayıs kanald izle, sabahların sultanı 20.05.2009 kanal d izle, seda sayan izle, 20-05-2009, sabahların sultanı programı izle, salı programı

SABAHLARIN SULTANI SEDA SAYAN 20 MAYIS ÇARŞAMBA İZLE

Mavi Şeker 20 Mayıs Çarşamba İzle

Mavi Şeker 20 Mayıs Çarşamba İzle

Etiketler: dizi izle, dizi seyret, diziizle, diziseyret, mavi şeker izle, mavi şeker seyret, mavi şeker 20 mayıs seyret, mavi şeker 19 mayıs izle, mavi şeker ece erken, mavi şeker ece erken izle, mavi şeker 20.05.09, mavi şeker 20 Mayıs ece erken seyret, mavi şeker 20 mayıs atv izle, mavi şeker 20.05.2009 atv izle, ece erken izle, mavi şeker salı programı

MAVİ ŞEKER PROGRAMI 20 MAYIS ÇARŞAMBA İZLE

Herşey Dahil 20 Mayıs Çarşamba İzle

Herşey Dahil 20 Mayıs Çarşamba İzle

Etiketler: dizi izle, dizi seyret, diziizle, diziseyret, herşey dahil izle, herşey dahil seyret, herşey dahil 20 mayıs seyret,herşey dahil 20 mayıs izle, herşeydahil, herşeydahil çağla şıkel izle, herşey dahil 20.05.09, herşey dahil 20 Mayıs alişan, herşey dahil 20 mayıs showtv izle, herşeydahil 20 Mayıs show İzle, alişan çağla şıkel izle, 20-05-09, herşey dahil programı izle, 20.05.2009, 20 Mayıs Çarşamba herşey dahil


HERŞEY DAHİL 20 MAYIS ÇARŞAMBA İZLE

Esra Erolla İzdivaç 20 Mayıs İzle

Esra Erolla İzdivaç 20 Mayıs İzle

Etiketler: dizi izle, dizi seyret, diziizle, diziseyret, esra erolla izdivaç izle, esra erolla izdivaç seyret,esra erolla izdivaç 20.05.2009, esra erol seyret, izdivaç izle, esra erol'la izdivaç, esra erol'la izdivaç 20 Mayıs seyret, esra erol izdivaç izle, esra erol'la izdivaç 20 Mayıs, esra ile izdivaç, esra erolla izdivaç 20 Mayıs pazartesi, esra erol, izdivaç 20 Mayıs İzle, esra erolla izdivaç 20 Mayıs izle, 20-05-2009, esra erolla izdivaç star tv 20 Mayıs izle, esra erolla izdivaç star izle, 20.05.09, tek parça

Bir Bulut Olsam Şükran Ovalı Sevişme Sahnesi İzle


Bir Bulut Olsam Şükran Ovalı Sevişme Sahnesi İzle

bir bulut olsam da bu hafta çok adrenalinli ve zevkli geçti bir bulut olsam daki şükran ovalı nın sevişme sahnesi görüntüleri izlemek için tıklayın

BİR BULUT OLSAM DİZİSİ ŞÜKRAN OVALI SEVİŞME SAHNESİ İZLE


İbrahim Tatlıses Kolbastı Dinle 2009

İbrahim Tatlıses Kolbastı Dinle 2009

İBRAHİM TATLISES KOLBASTI ŞARKISI DİNLE 2009 ALBÜMÜ DİNLE VİDEOSU İZLE

KAYIP PRENSES 9.BÖLÜM İZLE, KAYIP PRENSES 20 MAYIS İZLE


Kayıp Prenses 9. Bölüm
kayıp prenses bu akşam tekrar sizlerle olacak kayıp prenses bu akşam 9.bölüm ile karşınızda sakın kaçırmayın...

KAYIP PRENSES DİZİSİ 9.BÖLÜM İZLE, KAYIP PRENSES DİZİSİ 20 MAYIS TEKRARI İZLE





SHAKHTAR DONETSK – WERDER BREMEN ( UEFA KUPASI FİNALİ ) - Canlı

21.45 Spor SHAKHTAR DONETSK – WERDER BREMEN ( UEFA KUPASI FİNALİ ) - Canlı
SHAKHTAR DONETSK - WERDER BREMEN ( UEFA KUPASI FİNALİ ) MAÇI GENİŞ ÖZETİ İZLE

shaktar donetsk - werder bremen eufa kupası finali maçı özeti izle, uefa kupası maçı kim kazandı, shakhtar donetsk - werder bremen maçı geniş öseti izle, shakhtar donetks - werder bremen maçı ve golleri izle

Türkan Saylan 1935 - 2009

Türkan Saylan 1935 - 2009

Türkan Saylan Annemizi kaybettik. Son kez onu görmek isteyen binler cami avlusunda naşını yanlız bırakmadılar. Annecim seni kardelenlerin ve sevenlerin çok özliyecek. Yakalandığın gögüs kanserini yendin ama kalbin son zamanlarda yaşadıklarına dayanamadı. Anneciğim seni çok seviyoruz ve senin göstermek istediğin yolda yürümeye devam edeceğiz. Emin ol nice Türkan Saylanlar arkandan geliyor. Binlerce küçük fidanları büyüttün ve topluma kazandırdın.

Anneciğim seni unutmayacağız ve hep seveceğiz. Mekanın cennet olsun …

Türkan Saylan’ın Hayatı

13 Aralık 1935 günü İstanbul‘da dünyaya geldi. Cumhuriyet döneminin ilk müteahhitlerinden Fasih Galip Bey ile (evlendikten sonra Leyla adını alan) İsviçreli Lili Mina Raiman çiftinin beş çocuğunun en büyüğüdür.

1944 – 1946 yıllarında Kandilli İlkokulu ve 1946 – 1953 yıllarında Kandilli Kız Lisesi’nde okudu. 1963’de İstanbul Tıp Fakültesini bitirmiştir. 1964 - 1968 yılları arasında SSK Nişantaşı Hastanesi’nden Deri ve Zührevi Hastalıklar Uzmanlığını aldı.

1968 yılında İÜ İstanbul Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim Dalı’nda Başasistanlığa başladı. 1971’de İngiliz Kültür Heyeti’nin bursuyla İngiltere’de ileri eğitim gördü, 1974′de Fransa’da ve 1976’da İngiltere’de kısa süreli çalışmalar yaptı, 1972’de doçent, 1977’de profesör oldu. 1982 – 1987 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim Dalı Başkanlığı’nı, 1981 – 2001 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Lepra Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü’nü yürüttü. 1990’da oluşturulan “İÜ Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi”nin kuruluşunda görev aldı ve 1996’ya kadar müdür yardımcılığı ile Kadın Sağlığı derslerinin koordinatölüğünü yaptı. Dermatoloji Kliniği öğretim üyesi olarak 2002 yılı sonuna kadar çalıştı ve 13 Aralık 2002′de emekli oldu.

1976 yılında lepra (cüzzam) çalışmalarına başladı, Cüzzamla Savaş Derneği ve Vakfı’nı kurdu. 1986’da kendisine Hindistan’da “Uluslararası Gandhi Ödülü” verildi. 2006 yılına kadar Dünya Sağlık Örgütü’nün lepra konusunda danışmanlığını yapmıştır. Uluslararası Lepra Birliği’nin (ILU) kurucu üyesi ve başkan yardımcısıdır. Avrupa Dermato Veneroloji Akademisi’nin ve Uluslararası Lepra Derneği’nin üyesidir. Dermatopatoloji Laboratuvarının, Behçet Hastalığı ve Cinsel İlişkiyle Bulaşan Hastalıklar Polikliniklerinin kurulmasında yer aldı. 1981-2002 yılları arasında 21 yıl, gönüllü olarak Sağlık Bakanlığı İstanbul Lepra Hastanesi Başhekimliği’ni yaptı.[1]

1957′de evlenmiş ve bu evlilikten iki oğlu oldu. Biri grafiker diğeri hekim iki oğlundan iki torunu vardır. Son 17 yıldır kanser hastası olan ve tedavisi süren Saylan, 18 Mayıs 2009 tarihinde saat 04.45 sıralarında vefat etti. Vefat ettiğinde gönüllü kuruluş olarak ÇYDD’nin Genel Başkanlığını, TÜRKÇAĞ ve KANKEV Vakfı Başkanlığı ile Cüzzamla Savaş Derneği ve Vakfı Başkanlığı’nı sürdürmekteydi.

1989’da, bir grup Atatürkçü aydın tarafından devrim yasalarını ve laik düzeni koruyup geliştirmek amacıyla oluşturulan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin (ÇYDD) kurucularındandır ve uzun bir süre Genel Başkanlığını yürütmüştür. Bunun yanı sıra, 14 Nisan 2007 Ankara-Tandoğan ve 29 Nisan 2007 İstanbul-Çağlayan Cumhuriyet mitinglerinin organizasyonunda ve icrasında bulunmuştur. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin dışında farklı sivil toplum kuruluşlarında da çeşitli görevlerde bulunmuş, örneğin 1990’da oluşan “Öğretim Üyeleri Derneği”ni kurmuş ve ilk dönem II. Başkanlığını yapmıştır. Ayrıca 1995’de mezun olduğu lise için oluşturulan Kandilli Kız Lisesi Kültür ve Eğitim Vakfı (KANKEV)nın ve yine 1995’de kurulan Türkiye Çağdaş Yaşamı Destekleme Vakfı (TÜRKÇAĞ)’nın kurucusu ve başkanıydı.

ÖDÜLLERİ

1996’da İstanbul Üniversitesi kendisine “Atatürk İlke ve Devrimleri” ödülünü vermiştir.
İngiltere dermatologlarının derneği olan Dowling Kulübü (1978) ve “Kuzey Amerika Klinik Dermatoloji Derneği” (1996) tarafından onur üyesi seçilmiştir. Bugüne kadar çok sayıda ödüle layık görülmüştür.
“Atatürk İlke ve Devrimleri Ödülü” İstanbul Üniversitesi (1996),
“Ülkemizde Yılın Kadını Ödülü” (1990),
“Melvin Jones Ödülü” (1991),
“Atatürkçü Düşünceye Hizmet Ödülü” İncirli Lions (1996),
“Kuvayi Milliye Ödülü” Haliç Rotary (1997),
“Fahrettin Kerim Gökay Ödülü” Türk Lions Vakfı (1997),
“Türkiye Ziraatçiler Birliği Dayanışma Ödülü” (1998),
“75. Yıl Ödülü” Türk Kadınlar Birliği Şişli Şb. (1998),
“Uğur Mumcu – Muammer Aksoy Ödülü” ADD İstanbul Şubesi (1999),
“Rıfat Ilgaz Kültür Merkezi Onur” Ödülü” (2000),
İtalya “Foyer des Artistes Kurumu Ödülü” (2001),
Cüzzamlı Hastalara verdiği uzun süreli hizmet ve getirdiği bakış açısı nedeniyle “Hasta ve Hasta Yakını Hakları Derneği 2001 Yılı Ödülü”,
“Atatürk Ödülü” Amerika / Atatürk Topluluğu (2001),
“Sanat Kurumu Onur Ödülü” (2002),
“Atatürk / Çağdaşlık Ödülü” Dünya Atatürkçü Kuruluşları (10 Kasım 2003),
“Üstün Hizmet Ödülü” Yıldız Teknik Üniversitesi (2004),
Eğitime yaptığı katkılar nedeniyle “Eğitim Ödülü” TED Koleji,
“Kendinden once hizmet” ilkesine örnek davranışı nedeniyle “100. Yıl Mesleki Başarı Ödülü” Rotary Kulübü,
“İnsan Hakları Ödülü” İzmir Karşıyaka Belediyesi (2004),
“Türkiye’nin En İyi Eğitimcisi” Ödülü - Tempo Dergisi (2004),
Kültür Üniversitesi’nin İstanbul genelindeki üniversitelerin öğrenci ve öğretim üyeleri arasında yaptığı anket sonucunda “Yılın En Yürekli Kadını Ödülü” (2004) ,
“Puduhepa Ödülü” - Adana Kütür Sanat Derneği (2005),
“Meslek Hizmetleri Ödülü” Ankara Emek Rotary Kulübü (Ekim 2005),
“Toplumsal Barış Ödülü” Barış Radyo,
“İnsan Hakları, Demokrasi, Barış ve Dayanışma Ödülü” -
SODEV Sosyal Demokrasi Vakfı (2005),
“İyi Kalpli Ol Ödülü” Türk Kalp Vakfı (2006),
“Yılın Başarılı İş Kadınları Ödülü” Dünya Gazetesi (2006),
“ÇEK Eğitim Ödülü”, Çağdaş Eğitim Kooperatifi (2006).


Türkan Saylan, Türkan Saylan kimdir, Türkan Saylan Öldü, Türkan Saylan'ın hayatı

Kurtlar vadisi 60. Bölüm İzle [Fragman]


Vadinin merakla beklenen 60. bölüm fragmanı yayınlandı. Polat Memati ile Kazım’ı yanmaktan kurtarabilecek mi ? Bulut’un sonu işkence görüp öldürülmek mi olacak ? İskender’in kızının yaşadığını öğrenmesi ve merakla beklenen diğer ayrıntılar.

KURTLAR VADİSİ PUSU 60.BÖLÜM İZLE, KURTLAR VADİSİ PUSU 20 MAYIS İZLE


TIKLAYIN

Kurtlar vadisi 60. Bölüm 20 mayıs, Kurtlar vadisi 60. Bölüm finali, Kurtlar vadisi 60. Bölüm finali izle, Kurtlar vadisi 60. Bölüm özeti, Kurtlar vadisi 60. Bölüm özeti 20 mayıs, Kurtlar vadisi 60. Bölüm yorumları, Kurtlar vadisi 61. Bölüm final izle, Kurtlar vadisi 61. Bölüm fragmanı izle, Kurtlar vadisi 61. Bölüm izle

ibrahim erkal hani yaylam türküsü dinle video izle

ibrahim erkal hani yaylam türküsü dinle video izle

Ünlü türkücü ibrahim erkalın o güğl sesinde bir erzurum türküsü dinleyelim ve bizleri kendi köyümüze yaylalarımıza kırlara alsın götürsün video için tıkla
İBRAHİM ERKAL ''HANİ YAYLAM'' TÜRKÜSÜ DİNLE VİDEOSU İZLE
ibrahim erkal hani yaylam türküsü dinle video izle
etiketler : erzurum türküleri dinle, hani yaylam türküsü dinle, ibarahim erkal son albüm, ibrahim erkal dinle izle, ibrahim erkal türküleri, ibrahimyaylam türküsü dinle erkal

PAPATYAM 20.BÖLÜM İZLE, PAPATYAM 19 MAYIS İZLE


PAPATYAM 20.BÖLÜM İZLE, PAPATYAM 19 MAYIS İZLE

PAPATYAM DİZİSİ 19 MAYIS AKŞAMI 20:00 DE STARTV DE SAKIN KAÇIRMAYIN

PAPTYAM 20.BÖLÜM İZLE, PAPATYAM DİZİSİ 19 MAYIS TEKRARI İZLE




Etiketler:paptyam 19 mayıs izle, papatyam 19 mayıs seyret, paptyam 20.bölüm izle, paptyam 21.bölüm izle, paptyam 22.bölüm izle, papatyam ful izle, paptyam 19 mayıs tekrarı izle, diziizle, dizi izle, papatyam 22.bölüm tekrarı izle, papatyam sezon sonu izle, papatyam final bölümü izle, papatyam seyret

DUDAKTAN KALBE 74.BÖLÜM İZLE, DUDAKTAN KALBE 19 MAYIS İZLE


DUDAKTAN KALBE 74.BÖLÜM İZLE, DUDAKTAN KALBE 19 MAYIS İZLE

DUDAKTAN KALBE DİZİSİ 74.BÖLÜMÜ SALI AKŞAMI 19 MAYIS DA SHOWTV DE SAKIN KAÇIRMAYIN

DUDAKTAN KALBE 74.BÖLÜM İZLE, DOĞRULUK EKSENİ DİZİSİ 19 MAYIS İZLE




dudaktan kalbe 19 mayıs izle, dudaktan kalbe 19 mayıs seyret, dudaktan kalbe 74.bölüm izle, dudaktan kalbe 74.bölüm seyret, dudaktan kalbe 26 mayıs fragmanı izle, dudaktan kalbe 26 mayıs izle, dudaktan kalbe 19 mayıs tekrarı izle, dudaktan kalbe 19,05,2009 izle, dudaktan kalbe final bölümü izle, dudaktan kalbe son bölüm izle, dudaktan kalbe ful izle

DOĞRULUK EKSENİ 19 MAYIS İZLE


DOĞRULUK EKSENİ 19 MAYIS İZLE

doğruluk ekseni yeni bölümü ile 19 mayıs saat: 19:45 de stv de sakın kaçırmayın

DOĞRULUK EKSENİ 19 MAYIS İZLE, DOĞRULUK EKSENİ 19 MAYIS TEKRARI İZLE




doğruluk ekseni 19 mayıs seyret, diziizle, dizi izle, dizi seyret, diziseyret, doğruluk ekseni dizisi 19 mayıs seyret, doğruluk ekseni 19 mayıs tekrarı izle, 19 mayıs doğruluk ekseni yeni bölüm stv izle

Haneler 19 Mayıs'ta Kanal D ekranlarında başlıyor...

FERHAN Şensoy’un ünlü eseri “Haneler”, tiyatroculardan oluşan kadrosu ve yeni yorumu ile yakında başlıyor! “
Haneler” adlı kabarede, hastaneler, meyhaneler, postaneler, eczaneler gibi Türkiye’nin değişik hanelerinden komik ve farklı haller ekrana gelecek. Senaryosunu Saygın Delibaş ve Fethi Kantarcı’nın yazdığı, yapımcılığını D Productions’ın üstlendiği kabarenin skeçlerinde, reyting rekorları kıran dizilerin sevilen oyuncuları rol alacak.

HANELER KOMEDİ 19 MAYIS İZLE
TIKLAYIN

HANELER 19 MAYIS'ta Kanal D'de başlıyor...

ANLAT BAKALIM 19 MAYIS YENİ BÖLÜM VATAN ŞAŞMAZ İZLE

ANLAT BAKALIM 19 MAYIS YENİ BÖLÜM VATAN ŞAŞMAZ İZLE

VATAN ŞAŞMAZ İLE ANLAT BAKALIM YENİ BÖLÜMÜ İLE SİZLERLE BEREBAR SAKIN KAÇIRMAYIN

VATAN ŞAŞMAZ VE ANLAT BAKALIM 19 MAYIS İZLE
Etiketler:anlat bakalım 19 mayıs izle, anlat bakalım 19 mayıs seyret, anlat bakalım vatan şaşmaz izle, anlat bakalım yeni bölüm izle, anlat bakalım vatan şaşmaz yeni bölüm izle

CANIM AİLEM 26.BÖLÜM İZLE 19 MAYIS İZLE


CANIM AİLEM YENİ BÖLÜMÜ VE FRAGMANI İZLE SİZLERLE SAKIN KAÇIRMAYIN

CANIM AİLEM 26.BÖLÜM İZLE, CANIM AİLEM 19 MAYIS TEKRARI İZLE




Etiketler:canım ailem 26.bölüm izle, canım ailem 26.bölüm seyret, canım ailem 19 mayıs izle, canım ailem 19 mayıs seyret, canım ailem final bölümü izle, canım ailem son bölüm izle, canım ailem 26 mayıs fragmanı izle, canım ailem 26 mayıs izle, diziizle, dizi izle, dizi seyret, diziseyret

Template by - Abdul Munir - 2008