TÜM DİZİLERİ BURADA BULABİLİRSİNİZ KOMİK VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Ankara Kızılcıhamam'da Kaza 9 Kız Öğrenci Öldü...

Kazada 9 Kız Öğrenci Öldü
Ankara'nın Kızılcahamam İlçesi Çeltikçi Beldesi Yakınlarında Meydana Gelen Kazada Ölenlerin Sayısı 9'a Yükseldi.
Haber Yayın Tarihi: 20.06.2009 22:43

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesi Çeltikçi beldesi yakınlarında meydana gelen kazada ölenlerin sayısı 9'a yükseldi.

Bolu'nun turistik yörelerinden Abant'ta düzenlenen piknikten döndükleri bildirilen Gazi ve Hacettepe üniversitesi öğrencilerinin bulunduğu Hacı Tanrıkurt yönetimindeki 06 D 8538 plakalı minibüs, TEM Otoyolunun Çeltikçi beldesi Yakaya köyü yakınlarında devrildi.

Kazada, 9 kız öğrenci hayatını kaybetti. Yetkililer, araçta 28 kişi bulunduğunu, yaralı öğrencilerin bazılarının vatandaşlar tarafından, bazılarının da ambulanslarla Ankara ve Gerede'deki hastanelere kaldırıldığını bildirdi.

Kazada hayatını kaybeden öğrencilerden 8'inin cesedi, cenaze araçlarıyla Kızılcahamam Devlet Hastanesine, diğerinin cenazesi de Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinin morguna kaldırıldı.

Kaza nedeniyle TEM Otoyolu bir süre araç trafiğine kapatıldı. Kaza yapan aracın jandarma tarafından çekilmesiyle yol kontrollü olarak ulaşıma açıldı. Jandarma ekipleri, öğrencilerin yola saçılan piknik malzemeleri ile defter, kitap gibi kişisel eşyasını topladı.

Görgü tanıkları, başka bir aracın sıkıştırdığı minibüsün kontrolden çıkarak refüje çarptığını ve yaklaşık 90 metre sürüklendikten sonra durabildiğini, araçtaki bazı öğrencilerin dışarı fırladığını belirtti.

Ölen öğrencilerin bazılarının cesetlerinin parçalandığı görüldü.

Öte yandan, kazada ölenlerin teşhis edilmesi için bu kişilerin öğrenci arkadaşları Kızılcahamam Devlet Hastanesine getirildi. Yapılacak teşhisin ardından ölenlerin kimliklerinin açıklanacağı kaydedildi.

Günde sadece 3 dk. ayırarak 2 beden incelebilirsiniz.

Bodrum'da herşey dahil tatil 41 TL. Kaçırmayın!

DİĞER HABERLER:
Kazada Ölen 9 Öğrencinin Kimliği Belirlendi
Ankara'nın Kızılcahamam İlçesi Çeltikçi Beldesi Yakınlarında Meydana Gelen Kazada Yaşamlarını Yitirenlerin 9 Kişinin Kimliği Belli Oldu.
Kızılcahamam'daki Kazada Ölenlerin Sayısı 10'a Yükseldi (2)
Kızılcahamam'da Meydana Gelen Kazada Devrilen Otobüsün Piknikten Dönen Üniversiteli Öğrencileri Taşıdığı Öğrenildi. Kazada Ölenlerin Sayısı da Yaralıl...
Öğrencileri Taşıyan Otobüs Devrildi: 9 Ölü
Kızılcahamam'da Devrilen Otobüsün Bolu'ya Geziye Giden Öğrencileri Taşıdığı Öğrenildi. Kazada Ölenlerin Sayısı da 9'a Yükseldi.
Ankara Tem'de Kaza: 8 Ölü
Kızılcahamam'da TEM otoyolunun Çeltikçi gişesi mevkiinde bir minibüsün devrilmesi sonucu 8 kişi hayatını kaybetti.
Ankara'da TEM Otoyolu'nun Çel...
Kızılcahamam'daki Kazada Ölü Sayısı 8'e Yükseldi
Ankara'nın Kızılcahamam İlçesi Çeltikçi Beldesi Yakınlarında Meydana Gelen Kazada Ölenlerin Sayısı 8'e Yükseldi. Kazada 6 Kişinin Yaralandığı Bildiril...
etiketler:ankara kızılcıhamam kazası, ankarada 9 kız öğrenci öldü, ankara kızılcıhamamdaki trafik kazası, kızılcıhamamda 9 kız öğrencinin ölümü izle

0 yorum:

Template by - Abdul Munir - 2008