TÜM DİZİLERİ BURADA BULABİLİRSİNİZ KOMİK VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Kocam Size Emanet 1 Haziran İzle, Kocam Size Emanet Hafta İçi Hergün


Kocam Size Emanet izle, Kocam Size Emanet online izle, Kocam Size Emanet canlı izle


Kocam Size Emanet
Tarih: 2009-06-01 TV: KANAL D Başlama: 22:45
Tür: Yarışma

KOCAM SİZE EMANET 1 HAZİRAN İZLE, KOCAM SİZE EMANET 1 HAZİRAN TEKRARI İZLE




Künye:
Kocam Size Emanet

Kanal D’de bugün yepyeni bir yarışma programı başlıyor!

“KOCAM SİZE EMANET”

Bugünden (1 Haziran Pazartesi) itibaren
hafta içi her gün, saat 22.45’te Kanal D’de!

Evliliklerinin, ilk günlerdeki gibi olmamasından şikâyet eden hanımlar, kocalarını “Mutlu Evlilik Okulu”na emanet ediyorlar.

Beş kadın, kocalarının beğenmeği, değişmesini isteği tüm özelliklerini söylüyor.

Eşleri tarafından şikâyet edilen kocalar hem eğlenceli, hem de öğretici beş günlük kampa girecekler.
Beyler, Görgü ve Davranış Dersi’nde Deniz Adanalı, Giyim Kuşam Dersi’nde Ferruh Karakaşlı, Dans Dersi’nde Arzum Gültekin, Spor Dersi’nde Güngör Erünsal ve Hakan Demiray tarafından bir eğitim programına tabi tutulacaklar.
Ayrıca, Yasemin Sungur da, Aile Koçu ve Bireysel Gelişim Danışmanı olarak yarışmacılara yardımcı olacak.
Hanımlar ise, evlilikleri boyunca söyleyemediklerini bu programda söyleyecekler. Ve bu beş gün boyunca kocalarını sıkı sıkıya takip edecekler.
Hem izleyicilerin, hem de yarışmacıların eğlenecekleri “Kocam Size Emanet”
Kanal D’de, 1 Haziran Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün, saat 22.45’de ekrana gelecek “Kocam Size Emanet” yaz aylarının vazgeçilmezlerinden olacak. Programın tekrar bölümleri de yine hafta içi her gün saat 14.15’te yayınlanacak.


“Kocam Size Emanet” 1. Bölüm Yarışmacı Profilleri

Tarkan – Esra Köksal
Tarkan Köksal 37, eşi Esra Hanım ise 30. Tarkan, Esra çifti sekiz yıllık evliler. Toprak adında 3,5 yaşında bir erkek çocukları var. Tarkan Bey işletmeci, eşi Esra hanım da özel bir firmanın ihracat müdürü. Beylikdüzü’nde yaşıyorlar.

Armağan – Derya Yazıcı
Armağan ve Derya Deveci yarışmanın en genç çifti. Armağan Bey 24, Derya Hanım ise 29 yaşında. Sekiz aylık evliler. Derya Hanım yedi aylık hamile. Bir kız çocuğu bekliyorlar. Armağan Bey modellik yapıyor. Derya Hanım ise bir firmanın halkla ilişkiler bölümünde çalışıyor. Eyüp’te yaşıyorlar.

Durak – Burcu Deveci
Durak Deveci 33, eşi Burcu Hanım 23 yaşında. Altı yıllık evliler. Durak Bey ve Burcu Hanım’ın iki çocukları var. Durak Bey pazarlamacılık yapıyor. Burcu Hanım ise özel sektörde, halkla ilişkiler görevlisi olarak çalışıyor. Ümraniye’de yaşıyorlar.

Mehmet – Nuray Meşe
Mehmet Meşe 35, eşi Nuray Hanım ise 28 yaşında. Mehmet, Nuray Meşe çifti yedi yıllık evliler. Evliliklerinden bir erkek çocukları var. Mehmet Bey direksiyon hocası, Nuray Hanım ise ev hanımı. Sarıyer’de yaşıyorlar.

Ali – Çiğdem Erzurumlu
Ali Erzurumlu kırk iki, eşi Çiğdem Hanım ise kırk yaşında . On sekiz yıllık evliler. Ali bey ve Çiğdem hanımın on dört yaşında Beste ve dokuz yaşında Buse adında iki kız çocukları var. Ali bey optik toptancısı eşi Çiğdem hanım ise ev hanımı. Okmeydanı’’nda yaşıyorlar.

”Kocam Size Emanet’in Hocaları

Görgü ve Davranış Bilgisi
Görgü ve Davranış bilgisi hocası Deniz Adanalı… Ülkemizin en önemli halka ilişkiler uzmanlarından biri olan Deniz Hanım, Ankara Radyosu Program yapımcılığı ve Sunuculuğu, İstanbul İsveç Konsolosluğu Basın Danışmanlığı yapmış, Mozart, Bach, Caz Günleri Organizasyonları gibi birçok ulusal ve uluslar arası etkinlikte görevler almış önemli bir iletişimci. Şu an danışmanlık Şirketinde de çalışmalarını sürdürüyor.

Spor Dersi
Spor derslerinin hocası Güngör Erünsal. Marmara Üniversitesi Spor Akademisi mezunu olan Güngör Bey otuz yedi yaşında. On üç yıldır spor hocalığı ve dersleri veriyor. Güngör Bey ayrıca özel ders veriyor ve spor salonu işletmeciliği de yapıyor.

Dans Dersi
Dans derslerinin hocalığını yapan Arzum Gültekin 1978 Almanya, Köln doğumlu. Henüz dört yaşındayken Almanya’da Vera Berchin Dans Okuluna girmiş. Klasik bale, modern dans, uluslararası halk dansları eğitimi almış Arzum Gültekin bu derslerin hocalığını da yapmakta. Arzum Hanım şu an, Bil Sanat Akademisi’nde eğitim vermekte.

Giyim Kuşam Dersi
Giyim kuşam dersi hocası Ferruh Karakaşlı… 1957 İstanbul doğumlu olan Ferruh Karakışlı, ODTÜ Sosyal Bilimler Fakültesi mezunu... 1989 ve 1993 yılları arası İngiliz ve Amerikan hazır giyim firmalarının Orta Avrupa’da temsili ve pazarlamasını yürüten Karakaşlı, ayrıca Avusturya’da bir erkek giyim mağazası da kurdu. Ayrıca Ferruh Karakaşlı uzun yıllardan beri, sanat, siyaset, spor dünyasından birçok ünlü isme giyim danışmanlığı da yapıyor...

Programda ayrıca, ’Medikal Estetik Hekimi Dr. Seran Göçer, Diyetisyen olarak, Yasemin Sungur da, Aile Koçu ve Bireysel Gelişim Danışmanı olarak yarışmacılara yardımcı olacaklar.

etiketler:kocam size emanet 1 haziran izle, kocam size emanet 1 haziran tekrarı izle, kocam size emanet yarışması başvuru formu, kocam size emanet kanald izle, kanald kocam size emanet 1 haziran izle, kocam size emanet yarışması kim birinci oldu, kocam size emanet 1 haziran tekrarı seyret, kocam size emanet izle, kocam size emanet 1 haziran kanald de, kocam size emanet yarışması başvuru yapmak

1 yorum:

Adsız dedi ki...

tarkan beyi tekrar görmek istiyoruz:)

Template by - Abdul Munir - 2008