TÜM DİZİLERİ BURADA BULABİLİRSİNİZ KOMİK VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

MOL Alışveriş Merkezi 23 Nisan 2009 Açılıyor Neredemi?


Kurtköy'de mağaza açılışı yapan MOL alışveriş merkezi olay yaratan ve günlerce konuşulan indirimi ile 23 nisan ve sonraki hafta da mağaza açılışlarına devam ediyor.

Açılış promosyonu ile bir aileyi 100 Tl ye giyindireceğini söyleyeyn Mol alışveriş merkezi yöneticileri MOL'un outlet mağazalarında 20 TL takım elbise, tişört 1,5 TL, pantolonda 7,5 TL den başlayan fiyatlarla müşterisinin karşısına çıkacak yine bir izdiham olması bekleniyor peki

MOL Alışveriş Merkezi nerede açılacak?

MOL CEO'su Oktay Özdemir AÇıklıyor;

OUTLET'LERDE TİŞÖRT 1.5 LİRA

İstanbul'da Güneşli Hayatpark ve Fatih Fevzipaşa Caddesi'nde iki mağaza açacaklarını belirten Özdemir, diğer mağazaların iki tanesinin Antalya'da (Akkapark ve Tekpa AVM), bir tanesinin de Urfa Mozaik AVM'de olacağını kaydetti. Özdemir, 23 Nisan sonrasındaki haftada da, MOL Denizli, MOL Ereğli, MOL Esenler, MOL Elazığ, MOL Gaziantep, MOL Deposite ve MOL Flatofis'te yeni şubeler açacaklarını belirtti.

Hayatpark ve Deposite'deki mağazaların Mol Outlet olacağını söyleyen Özdemir, "20 liraya takım elbise, 1.5 liraya tişört ve 7.5 liraya pantolon satacağız" diye konuştu.

LCD TELEVİZYON 99 LİRA

Fatih'te de aynı anda Mol Ev mağazası açarak şok fiyatlarla piyasaya gireceklerini anlatan Özdemir, "elektronik, mobilya ve diğer ev tekstil ürünlerinde fiyatları görenler şok olacak. Mesela yemek odası takımı, koltık takımı ve LCD televizyondan oluşan seti 990 liradan satışa sunacağız. Ayrıca sadece LCD televizyon alacak olanlara da çok indirimli bir fiyat sunacağız. 19 inç boyutundaki LCD TV'yi 99 liraya satacağız. Mol Ev'e de çok büyük bir ilgi olmasını bekliyoruz" dedi.

HEDEFLER DEĞİŞMEDİ, UMMAN KRALİYET AİLESİ GÖRÜŞMEYE GELİYOR

MOL'ün yıl sonuna kadar 108 mağaza açma hedefinde hiçbir değişiklik olmadığını ve yurtdışındaki inşaatlarında tüm hızıyla devam ettiğini anlatan Özdemir, önümüzdeki hafta içerisinde Umman Kraliyet Ailesi'nin kendi ülkelerinde MOL mağazası açmak için görüşmeye geleceklerini kaydetti.

Özdemir, 20 gün içinde de yurtdışındaki ilk mağazaların Almanya ve Suriye'de açılacağını ifade etti.

YERLİ ÜRETİCİLERİN GÜÇBİRLİĞİ PROJESİ

Tamamen yerli malı ürünlerin satıldığı MOL, bir güçbirliği projesi. Bine yakın üreticinin MOL markası adı altında üretim yaptığı organizasyonda kaliteli ürünlerin en ucuz fiyata satılması hedefleniyor. Özdemir, daha önce yaptığı açıklamalarda MOL'ü Türkiye'nin en güçlü markası haline getireceklerini, maliyet anlamında Çin'in bile kendileri ile rekabet edemeyeceğini söylemişti.

MOL yılsonuna kadar açacağı mağazalar ile sadece kendi bünyesinde 8 bin kişilik bir istihdam yaratmayı hedefliyor.
mol alışveriş merkezi nerede açılıyor, mol alışveriş merkezi 23 nisan çaılıyor, mol alışveriş merkezi güneşli mağazası, mol alışveriş merkezi antalya mağazası, mol alışveriş merkezi istanbul güneşli mağazası, mol alışveriş merkezi neler indirimde, mol alışveriş merkezi eleman başvurusu, mol ne zaman açılacak, mol 23 nisan açılışı, mol alışveriş merkezi ne zaman kuruldu, mol alışveriş merkezi 23 nisan'da nerede açılacak, mol alışveriş merkezi adresi, mol alışveriş merkezi telefonu,

0 yorum:

Template by - Abdul Munir - 2008