TÜM DİZİLERİ BURADA BULABİLİRSİNİZ KOMİK VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

MUHABBET KAPISI PROGRAMI 20 NİSAN 2009 TEKRARI KANAL7 İZLE

Kanal 7’den dini hayata ilişkin soru ve sorunların cevap bulduğu program; Muhabbet Kapısı…

BU HAFTA YİNE HOCA DEĞİŞİK KONULARI İLE SİZLERİN DİKKATİNİ ÇEKMEYİ BAŞARACAK HER HAFTASI FARKLI GEÇEN VE SEYREDİLEN MUHABBET KAPISI MUSTAFA KARATAŞ HOCAMIZLA BERABER BU AKŞAM SAKIN KAÇIRMAYIN
UMRE İBADETİNE DAİR BÜTÜN BİLİNMEYENLER MUHABBET KAPISI’NDA
Dini hayata ilişkin soru ve sorunların canlı yayında cevap bulduğu Muhabbet Kapısı İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi İlahiyatçı Doç. Dr. Mustafa Karataş’ın sunumuyla ekrana geliyor. Programda bu hafta umre ibadetinin bütün ayrıntıları, umre ibadetin önemi ve umre ibadeti hakkında yanlış bilinenler konu edilecek, umreye ilişkin akıllardaki sorulara İslam’ın bakışıyla cevap verilecek.
MUHABBET KAPISI PROGRAMI 20 NİSAN 2009 PAZARTESİ KANAL7 İZLE
Umreye giden kişiye hac farz olur mu? Umrenin hangi aylarda yapılması daha sevap olur? Umre ile hac arasındaki farklar neler? Umrenin şartları neler? Borç parayla ya da taksitle umreye gidilir mi? Kadınlar yakın akrabaları olmadan umreye gidebilir mi? Umre yapanların Medine’yi ziyaret etmeleri şart mıdır? Umre için ihrama girmek gerekir mi? Kadınlar ihrama nasıl girerler? İlahiyatçı Doç. Dr. Mustafa Karataş, umre ibadetine ilişkin bütün ayrıntıları Kur’an ve sünnet ışığında anlatırken, izleyicilerden konuya ilişkin gelecek soruları da canlı yayında cevaplandıracak. Karataş’ın sade ve etkileyici anlatımıyla İslam dinine ait bütün bilgiler ve akıllardaki sorular Muhabbet Kapısı’nda cevap bulacak.

*****

İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi İlahiyatçı Doç. Dr. Mustafa Karataş’ın Kur’an ve sünnet ışığında vereceği cevaplarla ekran başındaki izleyiciler Muhabbet Kapısı’nda aydınlanıyor.

İlahiyatçı Doç. Dr. Mustafa Karataş’ın sade ve etkileyici anlatımıyla İslam dinine ait bütün bilgiler artık Muhabbet Kapısı’nda ekrana geliyor. Programda dini konular bütün açıklığıyla ele alınıyor, merak edilen soru ve sorunlara canlı yayında cevap veriliyor.

Stüdyoya canlı telefon bağlantılarının da yapıldığı Muhabbet Kapısı’nda izleyenlerden gelen sorulara programda cevap veriliyor. İlahiyatçı Doç. Dr. Mustafa Karataş’ın sunumu ile Pazartesi akşamlarınız manevi bir havaya bürünecek. Dini konulara ilişkin kafalardaki sorular Muhabbet Kapısı’nda cevap bulacak.
muhabbet kapısı programı kanal7 izle, muhabbet kapısı programı kanal7 online izle, muhabbet kapısı programı kanal7 canlı izle, muhabbet kapısı programı kanal7 20 nisan tekrarı izle, muhabbet kapısı programı kanal7 20 nisan 2009 tekrarı izle, muhabbet kapısı programı kanal7 mustafa karataş hocam kimdir, muhabbet kapısı programı kanal7 hangi konular var, muhabbet kapısı programı kanal7 20 nisan bölümü izle, muhabbet kapısı programı kanal7 yeni bölümü izle, sohbet dinle, sohbet izle, sohbet konuları
Muhabbet Kapısı Pazartesi akşamları 21:40’ta Kanal 7’de.

E-posta: muhabbetkapisi@kanal7.com

0 yorum:

Template by - Abdul Munir - 2008