TÜM DİZİLERİ BURADA BULABİLİRSİNİZ KOMİK VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

SON BAHAR DİZİSİ İZLE 20 NİSAN 2009 31.bölüm STARTV İZLE


Bölüm Özetleri«12345...» Bölüm 31
BAKALIM BU HAFTA SON BAHAR DİZİSİNDE NELER OLACAK HEP BERABER GÖRECEĞİZ ERKAN PETEKKAYA

Melek, artık Sado ile evlenmelerinin zamanının geldiğini düşünmektedir. Hamile olduğunu açıklayan Melek, Sado’yu çok şaşırtmıştır. Melek’in bu hamileliği gerçek midir? Yoksa sadece Sado ile evlenmek için bir oyun mu? Tamamen zamanlama hataları nedeniyle Sabiha ile Galip birbirlerini sürekli yanlış anlamaktadırlar. Artık Galip özgürdür ama bu durum bile onları birleştirmesi gerekirken, sanki daha fazla uzaklaştırıyordur.
Faruk, yine yeni bir hamle peşindedir. Fakat bu sefer daha öncekiler kadar şanslı olamayacaktır. Sabiha ile Galip’in ilişkileri, Merve ve Kürşat için kusursuz ilerliyordur. Hiçbir hamleyi kaçırmayan Kürşat ve Merve’nin son vuruşları Galip ile Sabiha’yı ya bitirecek ya da birleştirecektir.

SON BAHAR DİZİSİ 20 NİSAN 2009 STARTV FUL İZLE


TIKLAYIN

20 Nisan Pazartesi 20:15 – yeni bölüm

son bahar dizisi izle, son bahar dizisi onlien izle, son bahar dizisi full izle, son bahar dizisi ful izle, dizi izle, diziizle, dizi seyret, diziseyret, son bahar dizisi startv tekrarı izle, son bahar dizisi 31.bölüm izle, son bahar dizisi 31. bölüm tekrarı izle, son bahar dizisi yeni bölüm izle, son bahar dizisi bu haftaki bölümü izle, son bahar dizisi oyucu resimleri

0 yorum:

Template by - Abdul Munir - 2008