TÜM DİZİLERİ BURADA BULABİLİRSİNİZ KOMİK VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

2009 UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇI FİNAL İZLE


2009 UEFA Şampiyonlar Ligi Maçı

UEFA Şampiyonlar Ligi’nin 2009 final maçı, 27 Mayıs tarihinde İtalya’nın en büyük spor arenası olan Stadio Olimpico di Roma’da gerçekleşecek. 2000 yılından bu yana UEFA Şampiyonlar Ligi’nin resmi tedarikçisi olan adidas, İtalya’nın başkentinde ikinci kez oynanacak bu maç için resmi maç topu olarak ‘Finale Roma’yı tasarladı.
UEFA KUPASI FİNAL MAÇI 2009 CANLI ONLİNE JUSTİNTV LİGTV İZLE

Şampiyonlar Ligi tarihinde final maçına ev sahipliği yapan şehrin isminin ve logosunun maç topunun üzerinde yer alması ilk defa 2005 yılında İstanbul’da gerçekleşen maç ile başlamıştı. Aynı uygulamayı 2006 yılında Paris, 2007 yılında Atina, 2008 yılında Moskova’daki final maçında devam ettiren adidas, bu yıl da Roma’nın ismi ve logosuyla bir top tasarladı.
Roma’nın geleneksel renklerinden olan bordonun kullanıldığı resmi maç topunun üzerindeki yıldızların etrafını altın renkli çizgiler süslüyor. ‘Finale Roma’da yer alan ve başlıca spor faaliyetlerini, hız, ekip çalışması, adalet ve güç gibi Romalı değerleri tasvir eden mozaik motifler tasarımın en çok dikkat çeken bölümlerini oluşturuyor. Topun üst kısmında yıldız motiflerinden gelerek birleşen gümüş renkli 5 çizgi, her yıldızın yolu Roma’dan geçer fikrini yansıtıyor.

Kaynak:Uefaligi.com

etiketler : 27 mayıs final maçı izler, 27 mayıs şampiyonlar ligi finali izle, eufa, google, google 2009 şampiyonlar ligi logosu, google 27 mayıs logosu, şampitonlar ligib final maçı izle 2009


0 yorum:

Template by - Abdul Munir - 2008