TÜM DİZİLERİ BURADA BULABİLİRSİNİZ KOMİK VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Kurtlar Vadisi pusu 62. Bölüm İzle (Fragman) 4 Haziran izle


Kurtlar Vadisi 62. Bölüm İzle [Fragman]

Kurtlar Vadisi Pusu, bu hafta yine nefes kesecek bir bölüme sahne oldu. Polat’ın üzerine atılan iftiradan habersiz. Cevat ile hesaplaşmaları bir dhaki hafta ne olacak diye düşündürdü. Kurtlar Vadisi Pusunun bu haftaki 61. bölümün 61. dakkikasında Trabzonspor’a bir kıyak geçilerek dizinin 61. bölüm 61. dakikasında Bordo Mavili balonlar uçurdular.

KURTLAR VADİSİ PUSU 62. BÖLÜM İZLE , 4 HAZİRAN İZLE




Trabzonlular bu hafta ençok sanırım bu olaya sevinecektirler. Dizinin gelecek haftaki 62. bölümü ise olacaklar ise yine nefes kesecek gibi görünüyor İskender’e Erhan’ın 2 Kurşunun hesabı sorulacak mı ? Polat Cevat’ın pususundan kurtulacak mı bu soruların cevapları 4 Haziran perşembe akşamı yayınlanacak 62. bölümde bulabilirsiniz. Ayrıca dizi hakkında düşüncelerinizi iki kelime ile yorum yaparak bu başlık altında bizlerle paylaşabilirsiniz.



tr-securty.com alıntıdır teşekkürler...


etiketler : 4 haziran 2009 kurtlar vadisi tiyoları, 4 Haziran Kurtlar Vadisi 62. Bölüm izle, Kurtlar Vadisi 61. Bölüm 61. dakika, Kurtlar Vadisi 61. Bölüm trabzonspor, Kurtlar Vadisi 61. Bölüm yorumları, Kurtlar Vadisi 62. Bölüm 4 haziran izle, Kurtlar Vadisi 62. Bölüm fragmanı, Kurtlar Vadisi 62. Bölüm özeti, tabzonspor Kurtlarvadisinde, Vadiden Trabzonspora kıyak

0 yorum:

Template by - Abdul Munir - 2008