TÜM DİZİLERİ BURADA BULABİLİRSİNİZ KOMİK VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Disko Kralı 30 Mayıs İzle , Diko Kralı programı Kanald İzle

Disko Kralı izle, Disko Kralı online izle, Disko Kralı canlı izle

Disko Kralı
Tarih: 2009-05-30 TV: KANAL D Başlama: 00:30
Tür: Talk Show
OKAN BİZİ DİSKOYA GÖTÜR İZLE , DİSKO KRALI 30 MAYIS İZLE

Künye:


Disko Kralı

Bu gece Disko Kralı gecesi

Okan Bayülgen, “Disko Kralı” tiryakilerine bu gece yine muhteşem bir şov hazırladı.

Dinamik, eğlencesi bol, sürprizi bol, süper bir şov!
Talk show’un ustalarından Okan Bayülgen’in sunduğu “Disko Kralı”na bu gece yine, müzik, sanat ve medya dünyasının ünlü isimleri konuk olacak.
Tek bir stüdyo içinde üç ayrı dekorun kullanıldığı “Disko Kralı”nda, taşınabilir olarak tasarlanan bu dekorlar yayın sırasında değiştirilebiliyor. Programın üç ana bölümünü; dört konuklu sohbet masası, üç konuklu talk-show kanepesi ve Bayülgen’in tek bir konukla başbaşa kaldığı alan oluşturuyor.
Disko Kralı’nda; Hakkı Devrim ve Erol Günaydın’dan oluşan "İhtiyar Heyeti" ile Özgür Çakıt’ın program içinde hazırlayıp canlı olarak sunduğu "Özgür Show" adlı küçük talk show bölümleri de var.
Konuklara yapılan psikoloji testi "Heboköbe", sert sorulardan oluşan "Cevap Hakkı", telefon konuklarına yöneltilen "Malumatfüruş" soruları, "Medya Canavarı" ve Hakkı Devrim’in Medya Arkası bölümleri de programın beğeniyle izlenenleri arasında.
Canlı ve bant skeçleri, orkestrası, araştırma dosyaları, canlı performansları ve akla hayale gelmedik tüm delilikleriyle “Disko Kralı” bu gece Kanal D’de. Sakın kaçırmayın!
Etiketler:okan bizi diskoya götür izle, okan bizi diskoya götür 30 mayıs izle, okan bayülgen 30 mayıs izle, mayıs ayında okan bizi diskoya götür ,

0 yorum:

Template by - Abdul Munir - 2008