TÜM DİZİLERİ BURADA BULABİLİRSİNİZ KOMİK VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

TTNET Mobil İnternet Kampanyası Geliyor


TTNet Mobil İnternet

TTnet wifi’den sonra şimdi de Mobil İnternet paketi ile kullanıcılarına heryerde çeken internet sunmaya hazırlanıyor. Ayda 16 TL’ye hizmet vermeye başlayacak mobil internet paketi alınabilecek 250 MB kotalı bu paketle güzel bir yatırım olacağı düşünülüyor. Bu sistemden yararlanmak için avea ile iş birliği yapan TTNet mail modem için ilerleyen zamanlarda kampanya yapacağı duyumlarıda alındı.

TTNET’in, Avea ile yaptığı işbirliği çerçevesinde, GPRS ve EDGE teknolojileri kullanılarak sunulan mobil internet hizmetlerini müşterilerle
buluşturduğu kaydedilen açıklamada, böylece TTNET’in, müşterilerinin ev ve iş yerlerinden yüksek hızlarda ve kalitede bağlandıkları interneti, hem TTNET WiFi servis noktaları hem de mobil internet imkanı ile tamamlamış olduğuna işaret edildi.

Öte yandan GPRS ve EDGE teknolojileri kullanılarak sunulan mobil internet hizmetinde, Temmuz sonunda 3G teknolojisinin de kullanılacağı bildirildi.
TTNET Uçan İnternet kampanyası kapsamında, mevcut ve yeni tüm TTNET müşterilerinin, 15.99 lira (KDV ve ÖİV dahil) ödeyerek, 24 ay taahhütlü Uçan İnternet Paketini alabilecekleri, bu paketle TTNET müşterilerinin Uçan İnternet modemi (3G USB modem) sahibi olacakları ve ayda 250 MB mobil internet erişimi ile 600 dakika TTNET WiFi kullanım hakkı elde edecekleri hatırlatıldı.

TTNET Uçan İnternet Modemsiz kampanyası kapsamında ise tüm TTNET müşterileri 9,99 lira (KDV ve ÖİV dahil) fiyatla, yeni alacakları AVEA SIM kartları ile ayda 250 MB mobil Internet ve 600 dakika TTNET WiFi hizmetinden faydalanabilecekler.


mobil internet 16 tl, ttnet 250 mb kotalı mobil internet, ttnet mobil internet

0 yorum:

Template by - Abdul Munir - 2008