TÜM DİZİLERİ BURADA BULABİLİRSİNİZ KOMİK VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

GÖKHAN TEPE ''VU^R'' 2009 YENİ ALBÜMÜ DİNLE İNDİR

gökhan tepe “vur” 2009 yeni albüm dinle

Üç yıllık aranın ardından beşinci albümünü tamamlayan Gökhan Tepe Yürü Yüreğim ve Gel Aşkım’ dan sonra, yeni albümün çıkış şarkısı ‘VUR’ la 2009 yazına damgasını vurmaya hazırlanıyor. İlk kez yapımcı kimliği ile hazırladığı “Vur” isimli albümün dağıtımı için DMC ile anlaşan Gökhan Tepe, pop müzik sektöründeki sessizliği bu albümle bozacak.
GÖKHAN TEPE YENİ ALBÜMÜ VUR DİNLE, GÖKHAN TEPE VUR VİDEO KLİP İZLE

Şarkı seçimlerimden, imajına kadar albümle ilgili bütün detaylarda çok titiz çalışan Gökhan Tepe, 7 şarkıdan oluşan albümdeki 5 şarkının sözü ve müziğini 1 şarkının da sözlerini kendisi yazdı. Albümde Değerli müzisyen Uğur Başar’ın ve genç besteci Serdar Aslan’ ın da eserleri yer aldı. Dünya pop müzik sektöründeki son trendleri kendi stiliyle birleştirip bu albüme yansıtan sanatçı albümün çıkış şarkısını ise aynı adı taşıyan, sözü ve müziği kendisine ait olan “Vur” isimli şarkıyla yaptı.
Albümün masteringini Almanya’da gerçekleştiren sanatçı “Vur” albümü için Ortadoğu ve Arap ülkelerindeki sevenleri için de sürpriz yapmaya hazırlanıyor. Gökhan Tepe, Arap müzik piyasasında çıkartmaya hazırlandığı albümde farklı sürprizlere yer verecek.

27 Mayıs’ta piyasaya çıkacak “VUR” için iddiasını koruyan Gökhan Tepe, “Pop müzik sektöründeki sessizliği Vur’ la bozuyorum. Bu yılın ilk hitini yaptım ve yazın ilk günlerinden itibaren dinleyenlerin kanını kaynatacak. Vur, radyolarda yayınlandığı günden bu yana yüzlerce mail alıyorum. Şarkıyı dinleyenler merakla albümümün çıkmasını bekliyorlar” dedi.
Resim Altı: Gökhan Tepe albümün ilk klibini çıkış şarkısı Vur’a çekti. Kıpır kıpır görüntülerin yer aldığı klipte sanatçıya Brezilya’lı seksi güzel Silmara eşlik etti. Klipte Gökhan Tepe ve seksi güzel arasındaki yakınlaşma sahneleri ise oldukça konuşulacak gibi görünüyor.

etiketler : 2009 gökhan tepe vur albüm dinle, albüm tanıtımları 2009 gökhantepe, gökhan tepe 2009 vur albüm fotoğrafları, gökhan tepe albüm çalışmaları, gökhan tepe albüm tanıtımı 2009, gökhan tepe vur albü dinle, gökhan tepe vur albüm şarkıları sözleri, gökhan tepe vur dinle, gökhan tepe vur şarkısı klip izle, yeni çıkan albümler.com

0 yorum:

Template by - Abdul Munir - 2008